Şimdi Ara

İŞKUR Kursiyerlik ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MART 12 ve Haziran 17 tarihleri arasında bir iş yerinde İŞKUR aracaılığı ile kursiyerlik yaptım. Günlük 20 TL ücreti bulunan hafta sonları tatil olan bir süreçti.
    Yönetmelikte kursiyerlik ile ilgili günlük 8 haftalık 40 saati geçemez denilmektedir. İş başı eğitim programında da günlük 9 Haftalık 45 saati geçemez ( Molalar Hariç ) diye özellikle belirtilmiştir. Ben kursiyerlikte günlük 9 haftalık 45 saat çalıştım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

Soru 1: Kursiyerlik sürecinde haftalık 40 saat içinde molalar ve yemekler dahil mi ? ( Bana göre dahil yönetmelikte belirtilmemiş hariç diye )

Fazla çalıştırıldım diye iş danışmanıma durumu belirttim ilk düşüncemi çürütmeye çalıştı sonra bilgim yok demeye başladı
    Kursu düzenleyen kişilerle görüştüm haklısın denildi.
    Ankara'yı aradım onlarda dakikanın hesabını mı yapıyorsunuz demeye başladı ve söylediği şey şu yönetmelikte böyle yazıyor dediğim de benim düşünceme göre dahil değil dedi. Bende o sizin düşüncenize göre dedim.

Nasıl bir memlekette yaşıyoruz anlamadım uzmanı oldukları ve çalıştıkları işten anlamayan insanlar orada oturup maaşlarını alıyor biz de üniversiye mezunları olarak kursiyerliklerle uğraşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 6 Temmuz 2015; 15:58:07 >

• Son cümlen cevap olmuş aslında konuya, öyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Herhalde yandaş atamaktan olsa gerek yada denetimsizlik. Aslında 2 ihtimalinde gerçek olması daha büyük olasılık.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.