Şimdi Ara

Isla ve Muhteşem Ortaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam ne halta yarıyor? Yok milli takımda oynuyormuş, yok süpermiş. Kendi milli takımını batıran da bu yeteneksiz zaten. Geldiği günden beri en ufak faydası yok. Sakatlıktan döner dönmez takımın kalitesini aşağıya çekti. Son 3 maçta geçen seneki takımı görüyorum sahada.

• Isla'nın daha çok içeri kat edip dışarı pas çıkarması gerek. Geçen sene asistlerini genelde bu tarz yaptı. Ortaları çöptü zaten. Sezon boyunca tek başına 100 orta açsa taş çatlasın 2 tanesi asist olur.
  • ismi mehmet ali olsaydı hasan ali'den daha çok eleştirilirdi. ama adı isla
  • Isla'nın ortaları HAK'tan hep kötüydü. HAK artık forumdakilere küfür mü etti neden bilmiyorum ama takıntıları var adama. Isla'nın olayı orta açması değil zaten. Onun olayı Dirar/Valbuena gibi adamlarla yaptığı verkaçlar ve 0'a inmesiydi. Şimdi önünde Ozan oynuyor üstelik sakatlık sonrası hep facia performanslar gösteriyor. 5-6 maç üst üste oynarsa form tutup düzelecektir. Ama onun 6 maçlık leş performansını kaldırabilir miyiz bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide topu tutarak orta sahanin oralardan sertçe vedata krusa atiyo ya sinir oluyorum zar zor kontrol ediyo adamlar yada sekip kaybediyoruz topu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabri yi izliyormuş gibi oluyorum :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.