Şimdi Ara

İslami 'otomobil' için düğmeye basıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -kıbleye dogru veya camiye giderken yakıt harcamayan otomobil

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

Fakat İran nüfusunun arap soyundan olmadığını da bilmen gerekir.

fark etmiyor...

vinçlerle adam asmalar, taşlayarak öldürmeler , kırbaç cezaları, sorgusuz sualsiz onyıllarca hapisler,FARKLI MEZHEPTEKİLERE KATLİAMLAR ... v.s.
  • Yapsinlar bir islami otomobil, alalim, Allah'in izniyle yanlariz ondan sonra.

Kapitali dine uydurmak da ne garip bir fanteziymi$.

Bu arada benim araba da dini kurallara gore yapilmi$. Arka koltuklar kilise, yan koltuk cami (koltugun hem altinda abdest almak icin yer var), bagaj da sinagog. Torpido gozune de bir tane budist tapinagi yerle$tirmi$ koftehorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Yapsinlar bir islami otomobil, alalim, Allah'in izniyle yanlariz ondan sonra.

kasko yaptırmaya da gerek olmaz...
    allah'a emanet gideriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Adı İslami diye tepki gösteren (umuyorum) din kardeşlerim.Siz toyotanın göğsünü tasarlarken avrupanın beğenisi için kilise içindeki bir bölüme benzettiğinin farkında değilsiniz demek.Müslümanım diyenler bile adı islamı diye tepki veriyor ama altındaki aracın pazar payı stratejisinde avrupanın inançlarına göre belli bölümlerinde hristiyan inancının sembollerine göre tasarlandığından habersiz ve zavallı

Toyota benim olsa, bilsemki daha çok satıcak göğsünü değil stoplarını bile klise süreti ile yaparım

Paranın dini imanı olmaz, nakitin günahıda olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

fark etmiyor...

vinçlerle adam asmalar, taşlayarak öldürmeler , kırbaç cezaları, sorgusuz sualsiz onyıllarca hapisler,FARKLI MEZHEPTEKİLERE KATLİAMLAR ... v.s.

evet, farketmez;
    bu söylediklerinize bütün medeniyetlerin dününde rastlandı ya da bugününde rastlanıyor.
    O yüzden farketmez, ister İran olsun ister Çin, isterse de Vatikan.
    "Masal" olmasın da nasıl olursa olsun.
  • ototube, silkin biraz, ölü toprağını at üzerinden. Senin gibilere otomobil satmanın binbir yolunun peşinde adamlar. Yazdıklarına sen inanıyor musun? Lütfen dürüst ol.
  • bugün de, rastanılması kötü değil mi? bütün ortadoğuda...
    çin'de yapılması da kötüdür...
    ama konumuz bu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 7 Ocak 2010; 13:53:28 >
  • quote:

İnşallah olur.Tam destek.
    Bakalım koç sabancı v.s bunu bozmak için neler yapacak merakla bekliyorum inşallah fırsat bulamazlar.

• quote:

bugün de, rastanılması kötü değil mi? bütün ortadoğuda...
    çin'de yapılması da kötüdür...
    ama konumuz bu değil...

nasıl yani, bir tek İran' da mı var sorunlar ? daha birkaç hafta önce obama' nın huzuruna çıktı bizim kabine, abd en masum devletlerden birisi değildi en son bıraktığımızda.

ihtilal sırasında medeniyetin beşiklerinden biri fransa' da concorde meydanın' da halk giyotine gönderilenleri "festivalde" gibi izledi. bu gün demokrasinin beşiğinde afro-fransız' lar oy kullanamıyor ...

siz de yazdınız, "farketmez" diye;
    bence de farketmez.

• Tutmaz ülkemizde.Gümrük birliği nedeniyle bu arabaya vergi indirimi/muafiyeti gibi bir durum olmayacağı için fiyatı da pahalı kalacak.Doğru dürüst kimse de gidip almaz.

Ben artık bu trenin kaçtığını düşünüyorum.Avrupalı,ABD'li ve Uzakdoğulu markalar çok büyümüşler.Sen bir parçadan bin tane üretsen,adam üretiyor belki de 100 bin tane.Sonuç olarak maliyetini düşürüyor.O yüzden baş edemeyiz bence.

Ama olursa tabi ki güzel bir şey.
  • Şimdi yazdıklarımı kendi iç dünyasındaki ruh haliyle okuyanlar benim dilimden ve ses tonumdan söylediklerimi duymadıkları için farklı anlayıp saldırıya geçmişler ama olsun suç ne benim ne sizin.Gelelim açıklama bölümüne.Toyotanın son çıkan kasasında ön göğüsün kalorifer v.s düğmelerinin bulunduğu orta bölümden vites koluna doğru uzanan bu kısımların neye benzedeiğine dikkatlice bakın ve bir kilisenin rahibin bulunduğu bölümüne bakın.Bunu ben uydurmuyorum izlediğim programlarda bu tasarımmın bu şeklilde bilinçli yapıldıını otomobil test programlarında söylediler.Başka bir örnek benim bunları kafamdan kurguladığım bir nevi uydurduğumu düşünen ve söyleyenler bu yılın ödüllü aracı cruze nin markası ve onun amblemi nasıl.Alfa romeonun amblemi nasıl.Eğer ben bunları bi tarfımdan uyduruyosam demekki bu araçların markalarının logoları dinler ortaya çıkmadan tasarlanmış.Benim asıl demek istediğim neden yabancıların araçlarındaki bu bariz semboller hiç eleştirlmezken bizim inancımı ile ilgili olunca insanlar direk eleştirmeye dalga geçemeye çalışıyor.Ben açıkçası arabamda kendi inancımın sembol ve simgelerini görmek ve göstermek isterim çünkü o benim kimliğimin bir parçasıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

Şu Arapları ne zaman görsem ,aklıma 1. Dünya Savaşı, Hicaz-Suriye-Irak Cepheleri, İngilizlerle yaptıkları Mac-Mahon Anlaşmaları ve bizi nasıl arkadan vurdukları geliyor. Dip not=Tarih Tekerrürden İbarettir... Bu araç çıkarsa hemen dandik noklatalarını aramaya başlayan ilk kişilerden biri ben olurum herhalde.

Biliyorum da zaten , başka birşeye vurgu yaptım , anlayana. Daha da açayım istersen daha açık bir dille , o bölgeden bize MAMA (destek) çıkmaz , İran ' da ki PKK kamplarını da (Şehidan-Kozareş-Danbat-Türeş-Kuran Kampları) hatırlatayım o zaman , sonra içlerinde de birbirine girerek Irak kamplarını bombalamasını da Persliğine vereyim o zaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalKSK -- 7 Ocak 2010; 14:35:15 >

• Çok mantıksız bi olay.

Afedersiniz donumuza kadar uzakdoğudan gelirken...

Tabiki bir satış stratejisi bu da.Ülkemde de birçok kişi ilgi gösterir gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 7 Ocak 2010; 14:41:11 >
  • arabanın dini imanı olur mu ?

İslami 'otomobil' için düğmeye basıldı

olmazsa bunları açıklayın lütfen

• quote:

Şimdi yazdıklarımı kendi iç dünyasındaki ruh haliyle okuyanlar benim dilimden ve ses tonumdan söylediklerimi duymadıkları için farklı anlayıp saldırıya geçmişler ama olsun suç ne benim ne sizin.Gelelim açıklama bölümüne.Toyotanın son çıkan kasasında ön göğüsün kalorifer v.s düğmelerinin bulunduğu orta bölümden vites koluna doğru uzanan bu kısımların neye benzedeiğine dikkatlice bakın ve bir kilisenin rahibin bulunduğu bölümüne bakın.Bunu ben uydurmuyorum izlediğim programlarda bu tasarımmın bu şeklilde bilinçli yapıldıını otomobil test programlarında söylediler.Başka bir örnek benim bunları kafamdan kurguladığım bir nevi uydurduğumu düşünen ve söyleyenler bu yılın ödüllü aracı cruze nin markası ve onun amblemi nasıl.Alfa romeonun amblemi nasıl.Eğer ben bunları bi tarfımdan uyduruyosam demekki bu araçların markalarının logoları dinler ortaya çıkmadan tasarlanmış.Benim asıl demek istediğim neden yabancıların araçlarındaki bu bariz semboller hiç eleştirlmezken bizim inancımı ile ilgili olunca insanlar direk eleştirmeye dalga geçemeye çalışıyor.Ben açıkçası arabamda kendi inancımın sembol ve simgelerini görmek ve göstermek isterim çünkü o benim kimliğimin bir parçasıdır.

hangi kanalda bu program? acayip kanallarda acayip belgeseller oluyor, o kanallardan biri olmasın...

chevrolet logosu haça benzeyebilir(tam olarak haç değildir, haçın şekli daha farklıdır), isterse buda'ya benzesin, ne fark eder?
    alfa romeo'daki haça tam olarak benzer ...
    ama alfa'yı üretenler sizin gibi çıkıpta '' bu hristiyan otomobili'' demez...

çünkü dinleri ve inançları bu şekilde kategorize etmek, inancı ve dini erozyona uğratır... artı; bunlar şekilcilikten başka birşey değildir... dinin özünden ziyade şekiller önemli olmaya başlar...

arabanıza kuran'ı kerim koyabilir, ön göğüsü hilallerle süsleyebilir, arka cama arapça yazı yazdırabilirsiniz,aynada muska asılı olabilir... kimse size neden astınız demez-dalga geçmez-eleştirmez...

• Hemen aşağılamaya başlamış bazı üyeler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

arabanın dini imanı olur mu ?

olmazsa bunları açıklayın lütfen

Hay yaşa,benden önce davrandın.Özellikle alfa romeonun ambleminin haçlı seferlerini temsil ettiği söylenir.Yılardır küstah avrupalıların ürettiği otomobillere binmek zorunda kalıyoruz,varsın tamamıyla müslümanların ürettiği otomobillere binelim adıda islam otosu olsun kime ne zararı varda bu kadar eleştirilmiş anlamadım.Neredeyse islam kelimesini kullanmayı bazı arkadaşlar suç sayacak.Nedir bu avrupa kompleksi kendimizi küçük görme kompleksi.Zamanında koçun anadolu yüzünden kendi üretimimiz devrim otosunu pisi pisine idam ettik.O günden beri koç efendiler kendi aracımızı üretmek için en ufak bir girişimde bile bulunmuyorlar.Varsın böyle bir girişimle sonu başarısız bile olsa bir yerden başlamış olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 7 Ocak 2010; 15:13:04 >

• quote:

quote:

Şimdi yazdıklarımı kendi iç dünyasındaki ruh haliyle okuyanlar benim dilimden ve ses tonumdan söylediklerimi duymadıkları için farklı anlayıp saldırıya geçmişler ama olsun suç ne benim ne sizin.Gelelim açıklama bölümüne.Toyotanın son çıkan kasasında ön göğüsün kalorifer v.s düğmelerinin bulunduğu orta bölümden vites koluna doğru uzanan bu kısımların neye benzedeiğine dikkatlice bakın ve bir kilisenin rahibin bulunduğu bölümüne bakın.Bunu ben uydurmuyorum izlediğim programlarda bu tasarımmın bu şeklilde bilinçli yapıldıını otomobil test programlarında söylediler.Başka bir örnek benim bunları kafamdan kurguladığım bir nevi uydurduğumu düşünen ve söyleyenler bu yılın ödüllü aracı cruze nin markası ve onun amblemi nasıl.Alfa romeonun amblemi nasıl.Eğer ben bunları bi tarfımdan uyduruyosam demekki bu araçların markalarının logoları dinler ortaya çıkmadan tasarlanmış.Benim asıl demek istediğim neden yabancıların araçlarındaki bu bariz semboller hiç eleştirlmezken bizim inancımı ile ilgili olunca insanlar direk eleştirmeye dalga geçemeye çalışıyor.Ben açıkçası arabamda kendi inancımın sembol ve simgelerini görmek ve göstermek isterim çünkü o benim kimliğimin bir parçasıdır.

hangi kanalda bu program? acayip kanallarda acayip belgeseller oluyor, o kanallardan biri olmasın...

chevrolet logosu haça benzeyebilir(tam olarak haç değildir, haçın şekli daha farklıdır), isterse buda'ya benzesin, ne fark eder?
    alfa romeo'daki haça tam olarak benzer ...
    ama alfa'yı üretenler sizin gibi çıkıpta '' bu hristiyan otomobili'' demez...

çünkü dinleri ve inançları bu şekilde kategorize etmek, inancı ve dini erozyona uğratır... artı; bunlar şekilcilikten başka birşey değildir... dinin özünden ziyade şekiller önemli olmaya başlar...

arabanıza kuran'ı kerim koyabilir, ön göğüsü hilallerle süsleyebilir, arka cama arapça yazı yazdırabilirsiniz,aynada muska asılı olabilir... kimse size neden astınız demez-dalga geçmez-eleştirmez...

Hrsitiyan otosu demesine gerekmi var?, alfa amblemindeki haçı görünce veyahutta boynuda haç kolyesi takan bir insanı görünce herhalde birçoğumuz ne olduğunu anlayabilecek zekaya sahibizdir.Kakıpta o kolyeyi takan insanın kardeş ben hristiyanım demesine gerek varmı?.Zaten taktığı simgeyle onu bir şekilde karşısındaki kişiye belli etmeye çalışıyor. Ne kadar masummuş bu alfa amblemide haberimiz yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 7 Ocak 2010; 15:10:14 >

• alfanın amblemini bu forumda kanıtlamıştı biri belgelerle.
    %100 dini bir amblem.

amanın "din" dedim . utandım kendimden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.