soğuk azabının olacağını gösteren bir tane ayet gösterir misiniz ? vermiş olduğunuz linkte sadece hadisler delil gösterilmiş
Kuran'ı defalarca okuduğum ve böyle bir ayete rastlamadığım için sordum zaten aksine cehennem ateşinden defalarca bahsedilir ,başka azaplardan da (zakkum gibi , madenin eritilip içirilmesi gibi) ama ben hiçbir ayette soğuk azabından bahsedilen ayet görmedim ayrıca olabilirlikten de bahsedemem (Kuran ne bildirmişse ona inanırım ,dışına çıkamam) din hakkında atıp tutan çok kişi var ,ben bunları doğru kabul etmeye başlarsam bu iş bitmez ve bilmeyerek günaha dalabilirim insanoğlunda bir doyumsuzluk vardır ,bir şeyler bildirirsin onu alıp tamam demez illa başka şeyler arar kısaca ben onlardan değilim diyebilirim :)
bu senin düşüncen ,diğeri benim herkes yaptıklarından sorulacak ,o nedenle ben kimseye zorla benim inandığıma inanacaksınız demem ,diyemem ancak Kuran'da bununla ilgili açık ve net ayet bulursanız o zaman teşekkür ederim ,duacı olurum çünkü ayetlerin tamamını hatırlamıyor olabilirim ve hatırlatana minnettar olurum bunun dışındakiler kişilerin kendisini bağlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme