Bildirim
|| ISleeplessI CHAR TANITIM ARCHER ||
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
Yoo koxper damgası vuramazlar yani anlaşılır çünkü . Akaradaki oyuncular eski oyuncular anlarlar neyin ne olduğunu. Zaten clanımız okcu clanı. Tam toplanalımda bi videosunuda çekeceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
party de tek okcu olmak sıkıcı oluyor ya benzer bir char arkadasında vardı ara sıra değişirdik charları girer takılırdımda senin gibi 3-4 tane pt de adam olsa tadından yenmez ama gel gör ki gerek görüntü buglar gerek cahil player kesimi hemen kxp diye damgayı basıyor en sonunda söylentilere dayanamayıp asas diziyorsn
Alıntıları Göster
-
Basarili bir karakter. Okculari oldum olasi sevmisimdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane legio+2 alırsın mage çoksa işe yarar hem de rol e göre ucuz. kemeri de en az 2le. set var mı bilmiyorum. kolyeyi de kafana göre takıl. ben uzun süredir wp kullanıyordum ap için daha geçen pp aldım.quote:
Orijinalden alıntı: EuroAsia
Basarili bir karakter. Okculari oldum olasi sevmisimdir -
Iron set alıcam planım bu yönde. Çünkü asaslar critic spike ile cok vuruyor. PP+2yerine +3belki olabilir ama neckle arasında kaldım. Lego+2 yapıcam zaten en azından. İdarelik olarak rol0 dual alıcam.quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
2 tane legio+2 alırsın mage çoksa işe yarar hem de rol e göre ucuz. kemeri de en az 2le. set var mı bilmiyorum. kolyeyi de kafana göre takıl. ben uzun süredir wp kullanıyordum ap için daha geçen pp aldım.
Alıntıları Göster -
Char güzel olma yolunda ama bu devirde okçu oynamam ben şahsen.quote:
Orijinalden alıntı: Koman21
Iron set alıcam planım bu yönde. Çünkü asaslar critic spike ile cok vuruyor. PP+2yerine +3belki olabilir ama neckle arasında kaldım. Lego+2 yapıcam zaten en azından. İdarelik olarak rol0 dual alıcam.
Alıntıları Göster
Warriorların devri şuanYa da ben daha önceden warriorun neler yapabileceğini bilmiyordum oynamadığım için o yüzden rogue karakteri bana daha cazip geliyordu.
Bende zamanında şunu vurmuştum RockStyLa'yla oynarken.
-
İnşallah bende vurucam o damagei Efequote:
Orijinalden alıntı: efege
Char güzel olma yolunda ama bu devirde okçu oynamam ben şahsen.
Warriorların devri şuanYa da ben daha önceden warriorun neler yapabileceğini bilmiyordum oynamadığım için o yüzden rogue karakteri bana daha cazip geliyordu.
Bende zamanında şunu vurmuştum RockStyLa'yla oynarken.
Alıntıları Göster
-
Bu kadar item olup niye kitlemezsiniz anlamıyorum ben gece uyuyamam açık açık Güzel char umarım istediğin yerlere gelirsinquote:
İnşallah bende vurucam o damagei Efe
Alıntıları Göster
-
Teşekkürler karakteri aldıgım arkadaş chara bronze pre almış.Bitmesini bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ghetto Bird
Bu kadar item olup niye kitlemezsiniz anlamıyorum ben gece uyuyamam açık açık Güzel char umarım istediğin yerlere gelirsin
Alıntıları Göster
-
-
-
Eski bir archer olarak çok hoşuma gitti, itemler filan çok güzel, her zaman archer en sevdiğim karekter olmuştur. Oyun düzelse döner yine archer oynarım.Çok önceleri çektiğim bir video vardı edanada sadece cb +8 ve üzerimde ske belt vardı fp ler bile royaldı ama çok zevkliydi.quote:
lMARCUSl //Efege(DH NİCK) // Efe'de sc ac buff hiçbir şey yok.
Alıntıları Göster
5 sene olmuş zaman hızlı geçiyor o zamanlar bu cb +8 den serverda ya 2 ya 3 tane vardı.
-
Güzel charmış o zaman göre :) şimdi o yayın fiyatı 5-6gb maksimum oda en fazla yani :Dquote:
Orijinalden alıntı: baris01
Eski bir archer olarak çok hoşuma gitti, itemler filan çok güzel, her zaman archer en sevdiğim karekter olmuştur. Oyun düzelse döner yine archer oynarım.Çok önceleri çektiğim bir video vardı edanada sadece cb +8 ve üzerimde ske belt vardı fp ler bile royaldı ama çok zevkliydi.
5 sene olmuş zaman hızlı geçiyor o zamanlar bu cb +8 den serverda ya 2 ya 3 tane vardı.
Alıntıları Göster
-
quote:
Güzel charmış o zaman göre :) şimdi o yayın fiyatı 5-6gb maksimum oda en fazla yani :D
Ben ticaret ile almıştım o zamanlar en sevdiğim şeylerden biri ticaretti o kadar düştü demek ki.Senin Bow çok şekil duruyor ap side Bow için iyi ek olarak Dex veriyor şimdi oynasam kesin ondan alırdım.
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- transformation totem
- 5k ne demek
- knight online skill sıfırlama
- int priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X