Şimdi Ara

İşlemci 100 derece!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dostlar. Everest programına göre sıcaklıklarım şöyle (bilgisayarı açalı 2 dakika olmadı bu şekilde ısındı aniden. Arkada hiçbir şey açık değil)

İşlemci 100 derece!

Her zaman olmuyor böyle. Arada oluyor. Genelde 50-60 derece civarında takılıyor. Cihazda Cooler Master Seidon 120V sıvı işlemci soğutucusu var. İşlemci olarak ise İntel Core i7 4790 bulunmakta. Bunun sebebi hikmeti nedir yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarBenim -- 18 Eylül 2015; 22:45:54 >

• Termal macunun ömrü bitmiş olabilir mi?
  • So?utucudaki fan çaly?yyorsa, borulardaki syvy sirkülasyonu zaman zaman duruyor olabilir.
    Sürekli tekrar eden bir durumsa garanti firmasyyla ileti?ime geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garntisi varsa direk garantiye yollayın bence bilgisayarın çalıştığına şaştım kaldım şuan
  • Cevaplar için çok teşekkürler garantisi var evet firmayı aradım işlemci soğutucusunun fanının bozulduğunu tespit ettiler sonra gittim yenisiyle değiştirdiler. Eve gelip monte ettim ve düzeldi. Yeni değerler şöyle:

İşlemci 100 derece!
  • yanıyorsun fuat abi stok fanmı var bendekesi sorunda everesti açsam il gösterdiği sıcaklıkta sabit kalıyor hiiç değişmiyor ben her sıcaklığa bakmak için biosamı girecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.