Bildirim
işlemci 22 derece normalmi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha önce bios upgrade etmişliğin oldu mu veya son sıcaklığa baktıktan sonra...
Veya şu sıralarda birşeylerin ters gittiğini hissettiğin oldu mu? Koku vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 17 Ekim 2007; 18:12:19 > -
cool and quite açıkmı ? -
açıktır heralde 22 derece olduğuna göre... ki benimkide conroe-l 440 aynı civarlarda idlede ısı..
Şu programı en az 10 dakika açık tutarak ısına bir daha bakar mısın?
İndir:
http://www.thgtr.com/topluluk/index.php?action=dlattach;topic=16583.0;attach=10054
Not: Programın yanında beş altı tanede Firefox sayfası açarsan daha iyi olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 17 Ekim 2007; 18:22:11 > -
Calıstırdım o programı işlem baslatıldı dedi 10 sn kadar onra işlem bitti dedi 33 derece oldu simdi gene22-23 derece -
normal -
quote:
Orjinalden alıntı: Jokero
cool and quite açıkmı ?
Gözünü sevdiğimin amd si cool and quite açıksa çok normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 17 Ekim 2007; 21:26:58 > -
Bu sıcaklığın normal yada anormal olduğunu anlamak için ortam sıcaklığı hakkında bilgi lazım. Eğer bulunduğunuz ortam 17 derece civarı ise oc olmamış Amd işlemciler default hızda ortam sıcaklığından 5 derece yukarıda falan çalışıyorlar.
Eğer ki oda sıcaklığınız 20-22 derece civarı ise o zaman cool and quite falan nafile mümkün değil 22 derece olmaz. -
Şu an benim X2 3600+ 2700mhz de Cool'n Quite açık +0.5V verilmiş durumda. İşlemci 18-19 derece arasında geziniyor. Oda biraz serin
Birde Big Typhoon var. -
e6750,pc 20saattir açık stok fanla 20derece (oda sıcaklığı biras düşük ) -
benimde 22 derece hiç yükseldiğini görmedim -
benim ki 33 derece..oda sıcaklıgıda 20 fln iste..
ama core 1 12 core 22 derece
bu degerler normal mi
bide cool and quite nerden annalarım acıkmı nasıl acarım?? -
şüper -
quote:
Orjinalden alıntı: anduril1252
benim ki 33 derece..oda sıcaklıgıda 20 fln iste..
ama core 1 12 core 22 derece
bu degerler normal mi
bide cool and quite nerden annalarım acıkmı nasıl acarım??
değerler iyi fakat
core1=12
core2=22
arada 10 derecelik bir fark var.bu kadar fark normal mi...? -
bana göre gayet normal.havaların soğumasıyla bile benim işlemcide 47 dereceden 38-40 derece ye düştü.üstelik full oc ile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X