Şimdi Ara

İşlemci 255 Derece ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 255 dereceyi anca davul fırında yada geometri sorusunda görürsünüz bir yanlışlık var o sayıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşin dediği gibi işlemci 255 derece olunca 800 mhz düşüyor işlemci 3600'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

Anakart Adı = MSI 760GM-P23/FX (MS-7641)
    CPU Türü =QuadCore AMD FX-4100, 1700 MHz (8.5 x 200)
    BIOS Türü AMI (10/17/11)

Arkadaşlar örnek GTA 4 steamden indirdim ilk açtığımda ayarlari oto aldi High - very high şeklinde çok rahat oynuyordum fakat 10 dakika sonra bi kasma girdi 60 fps'den 10 fps'ye indir low'a çekip ayarlari 1024'e getirdim 20 fps'yi zor gördüm sorun sizce ney ve nasil çözerim Bios update hiç yapmadim bilmiyorum nasil yapicağimida

Hocam teknik olarak herhangi bir işlemcinin 255 derecede hala çalışıyor olması fizik kurallarına aykırı :)

Anakartının sıcaklık sensöründe sıkıntı vardır.
  • 255 derece göstersin birşey demiyorum hızını düşürüyor aşırı şekilde ultrada oynadiğim oyun lowa dönüyor öyle kasıyor
  • Arkadaşlar acele yardim lazim cell menu giriyorum ilk seçeneğe tıklıyorum 1.4 olarak gözüküyor vatt düşüremiyorum 1.3'e
  • hocam 255 derecemi ciddimisin ? eğer çok ısınıyorsa kasayı bir güzel temizle macunu yenile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 255 DERECE fakat elimle dokunuyorum soğutucuya okadar sıcak değil 255 derece olsaydi şuan türkiyenin enerjisini bu pc'den geçindiriyorduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

255 DERECE fakat elimle dokunuyorum soğutucuya okadar sıcak değil 255 derece olsaydi şuan türkiyenin enerjisini bu pc'den geçindiriyorduk :D

metin abi 52 hocamiz anlar voltaj o.c islerinden bir danis derim hatta cagirayim tesrif etsin

• abi allah aşkina gel şunu yapalim :D yemin ediyorum ultra oynadiğim oyunları lowa çektim kasıyor
  • O 255 celcius değil fahrenheit olabilir mi?
  • 255 derece yaziyor
  • SS atabilir misiniz?
  • 1 dakika bekle
  • 255 derecede hin bir işlemci çalışmaz o değer ya hatalı yada o değer Fahrenheit değeri falan olsa gerek. o da 123 derece yapar aslında ma yine sıkıntı.
  • 255 derece değil sanirim max 255 derece oluyor sonra fps düşüyor

• buyrun buda aida64 ss bu arada voltaj yüksek sanirim
  • Ayni anakarti kullanıyor olsam tüm detaylari anlatayim 2 sene önce Kullanmistim suan sadece cell menüden yapilabildigini hatirliyorum.
    + ve - ile voltaji düşürüp arttirabilirsin vcore üzerine gelip.
    255 derece olmuyor zaten kuzey köprüsü 90 derece uüzerine ciktigi gibi işlemcinin carpani düşürüpsicaklik iiçin 255 derece gibi saçma birşeyler yaziyor.

• voltaj düşürsek oluyor yani dimi
  • Voltajla ne alakası var arkadaş. Bir çok kişi bu sorunu yaşıyor. Yazılımdan kaynaklı. Senin o sıcaklığı gördüğün program doğru değil. Voltaja dokunma sakın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.