Arkadaşlar evdeki pc'min artık yavaşladığını hissediyorum.Online oyunlarda eski performansı oldukça azaldı.Bu sebeple ekran kartımı değiştirdim ve SAPPHIRE HD5870 1GB 256BIT DDR5 PCI.EXP aldım. Fakat çok bir şey değişmedi eski ekran kartım 8800gt idi bir fark göremedim.İşlemciden kaynaklanıyor diye düşündüm işlemcim oldukça eski fakat anakartım iyi yeni phenom işlemcileri destekliyor.ASUS - M3A32-MVP DELUXE WI-FI AP. Yeni almak istediğim işlemci fiyat performans açısından AMD PHENOM II X4 955 QUAD-CORE AM3 BLACK EDT.. Şu an kullandığım işlemci ise AMD ATHLON 64*2 dual 3,01ghz. Sizce hissedilir bir fark görürmüyüm . Görmek istediğim farklar aynı oyunda çok hesap açabilmek ve detayları takılmadan yakalayabilmek.Yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim.
Ayrıca şunuda sormak isterim acaba bios guncellenmesine rağmen bir işlemci anakart uyum problemi yaşarmıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: HAKANGORMEK
Ayrıca şunuda sormak isterim acaba bios guncellenmesine rağmen bir işlemci anakart uyum problemi yaşarmıyım.
Selamlar, bios güncellemesi ile işlemcinin anakart uyumu ile hiç bir alakası yok tamamen sokete bağlı bir olay
Bkz. İşlemciniz LGA 775 Soket & Anakartınızda LGA 775 Soket ise kesinlikle uyum sorunu olmaz.. Bios güncellemesi ile alakası yok kısacası..
Arkadaşım kullanmış olduğum anakartın resmi sitesinde yeni kullanmayı istediğim işlemci için bios güncellemesi gerektiği yazıyor. Bu arada diğer sorularım içinde cevaba ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.