Şimdi Ara

İşlemci çekirdek açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd Athlon64 x2 2.6 +5000 (black editon deil)
    ddr2 4x1 800 mhz 4gb ram
    PC-AM2RS790G - PURE CrossFireX 790GX

Şimdik, ben internette araştırma yaptım ama istedğim sonucları bulamadım oyüzden konu açıyorum

Amd Athlon 64 x2 2.6 İşlemcinin Çekirdeği Açılırmı (Youtubede videolar var ama başta athlon diyor sonra testlerde phenom debeb çıkıyor.)

PC-AM2RS790G - PURE CrossFireX 790GX (kimileri açar, kimileri açamaz diyor anlayamadım)
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=2&gid=5&sgid=341&pid=240&psn=&lid=1&leg=0

Bu anakartla bu işlemcinin çekirdeği açılırmı
    Kaç tane çekirdek açılabilir.
    Çekirdek açılırsa sorun yaşama ihtimalı % kaç olur

Ayrıca sorum :
    Am2 işlemci am3 slota takılırmı
    Am2+ işlmeci am3 slota takılırmı

Am3 işlemci am2+ veya am2 slota takılırmı

Bu anakarta amd phenom 2 x6 t1000 mi ne o girermi ?

Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

• konu up
  • am3 işlemci am2+ slota takılır am2 ye takılmaz. Am3 slota am2 işlemci takılmaz.
  • omletster

forumdan coseturche isimli arkadas x2 5000 black olmayan islemcinin cekirdek ve cachesini acti dedigin gibi deneb olmasi gerekiyor bunu gordum ama PURE CrossFireX 790GX model anakartin cekidek actigini gormedim.acc ozelligi vardir ama cekirdek acmak icin uygun bios da gerekiyor bu yuzden acilmiyordur olmuyorsa zorlama.
  • açmadan daha güzel ugraşmayın stok kullanın derim ben
  • amd athon 64 x2 +5000 diyor şu +5000 am2+ oldugunumu gösterir işlemcinin
    am2+ işlemci am3 slota takılırmı ?
  • elinizdeki islemci am2 olup am3 anakartta calismaz pin sayisi ve ram kontrolcusu farkli ama am2+ anakartta kullanabilirsiniz elinizdeki sapphire gibi.bastan athlon sonra deneb olmasi icin acc fonksiyonunun calismasi lazim ve biosun uygun olmasi lazim.uygun bios cikarmamis sapphire cunku amd ile oyle anlasmis bizim anakartlarimiz acmayacak cekirdek demis.
  • açılması kesin olmayan çekirdekler için para harcamaya değmez zaten açıldığı zaman da stabil kullanım zor bakmadım ama sanırım senin işlemci en fazla 85w falan tüketiyordur çekirdekler açılınca 140 lara bile çıkabilir anakartta bunu desteklermi desteklemezmi değmez stok kullan kafan rahat olsun :D
  • real 500w psum var,

anakartımda Acc var, orada 4 çekirdek gözüküyor auto, fln yaptıyorum kayıt edip çıkıyorum, ama çekirdekler açılmıyor anlamadım gitti, acaba voltajimi yükseltmek gerek yetmiyormu ?.
  • dediklerimi dinlemezsen islemciyi eline alirsin o zaman anlarsin neymis..
  • gigabyte anakartlarda çekirdek açma performansı pek iyi değil asus bir anakart bulursanız onunla deneyin
  • anakartım saphire, ve bol bol anakartım olsaydı o dedğini yapardım

pc-AM2RS790G bu anakarta amd phenom 2 x6 takılırmı, takılırsa şimdi almaya gitcem
  • Asus bir anakart bulursan onunla dene.
  • al bi sazan daha olm bol bol anakartım olsa denerim adama bakya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.