Bildirim
Tablette İşlemci Hızı (GHz) Kaç Olmalıdır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1 Ghz -
quote:
Orijinalden alıntı: Hit-Man
Arkadaşlar yeni tablet alacağım fakat size bir danışmam gerektiğinin farkına vardım. Bir tabletin işlemci hızı kaç olmalıdır ? Benim alabileceğim tabletin GHz'si 1.4 bana yeter mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Öncelikle konu yeri yanlış
Konuya gelirsek alacağınız tablet ipad 4 sanırsam
Değilse de 1,4 ghz gayet yeterli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hit-Man
Arkadaşlar yeni tablet alacağım fakat size bir danışmam gerektiğinin farkına vardım. Bir tabletin işlemci hızı kaç olmalıdır ? Benim alabileceğim tabletin GHz'si 1.4 bana yeter mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
mimariye çekirdek sayısına göre değişir -
Bende galaxy wonder var.1.4 ghz frekansında çalışıyor.Tek çekirdek.S2 yanlış hatırlamıyorsam 1 ghzde çalışıyor ancak internette ve oyunlarda s2 nin eline su dökemiyor.Olay çekirdek sayısında bitiyor.Zaten mobil işlemcileride fazla ısınmamaları için çalışabilecekleri en uygun frekansta piyasaya sunarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X