Şimdi Ara

İşlemci çok ısınıyor yardımmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd athlon 3200+ venice 939 kullanıyorum ama makinayı bir gün açık bekletsem ısı 75 dereceyi geçiyor buna bir önlem almam lazım çünkü çok download yapıyorum ne yapmam lazım kasayımı değiştireyim yoksa soğutucumu takayım asus ta-231 kasa kullanıyorum ama ben kasayı değiştirmek istiyorum 150 ytl civarında önerebileceğiniz bir kasa varmı şöyle hem iyi soğutan hemde güzel görünümlü olsun önerilerinizi bekliyorum

• cpu nun ısınması gun boyu acık kalmasına bağlı değildir amd o kadar cıktına gore ya cok sıcak bır ortamda pc yada fan ı bı kontrol et tam oturmamış olabılır bu arada sıcaklığa nerden baktın bıos tanmı bazen masaustu programlar yanlış ölçüyo
  • biosdan baktım evet fanda da bir sorun yok takılı ama yetmiyor sanırım kasa olarak önerebileceğiniz bir kasa varmı sınma problemi olmayan overclock yapmıyorum
  • Kasayla alakalı değil fanla alakalı bir durum vardır bi kontrol et fanın tam oturmuşmu işlemcinin üzerine bide fan devir hızlerı ne alemde?
  • arkadaşlar çok özür dilerim cahilin ta kendisiyim walla işlemcinin kendini otomatik kapatma ısısını gösteriyormuş 75 derecede shutdown olur diye yanlış görmüşüm ısı 36-38 arası değişiyor çok saolun zamanınızı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerkıng -- 25 Şubat 2006; 18:55:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

arkadaşlar çok özür dilerim cahilin ta kendisiyim walla işlemcinin kendini otomatik kapatma ısısını gösteriyormuş 75 derecede shutdown olur diye yanlış görmüşüm ısı 36-38 arası değişiyor çok saolun zamanınızı aldım

önemli değil zaten yanlış bişey olduğunu anlamıştım

• ilginc.ama sorunun cözüldüyse sorun yok.
  • amd yapmaz oyle seyler senmerak etmeee
  • o işlemcinin o derecede çalışması imkansız.bios güncelle, fanı kontrol et.
  • abicim bi de cpu fanina bak fazla tozlanmis olabilir hava sirkulasyonu olmadigi icin fazla isiniyor olabilir
  • konu halllolalı saatler geçti yukardakı yazıları bı okuyun ıstersenız
  • yaf okuyun arklar iş bitii sorun yokk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.