Şimdi Ara

İşlemci (CPU) Soğutucu tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD PHONEM II X3 işlemcim var. Sessiz ve en verimli hangi soğucutuyu öneririrsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 11 Haziran 2012; 14:08:51 >

• Bilen birisi yok mu arkadaşlar acil ihtiyacım var...
  • Sunbeam ccf kullanıyorum yükte 45-48 en fazla.. oldukçada sessiz bir soğutucudur.Bütçeni 10-15 lira aşıyor ama değer tavsiye ederim. tabi kasa ne kullanıyorsun bilmiyorum o yüzden almadan önce kasanın boyutlarını ölç derim..
    http://forum.donanimhaber.com/m_58567549/tm.htm
  • Ayrıca kasa içerisinde takmak biraz zor oluyor. En azından ben baya bi zorlandım.O yüzden sana tavsiyem anakartı söküp takman.Çok rahat takılıyor o zaman...Evet macun sürmen gerekiyor.kutunun içinde macun var..
  • Yorumun için çok teşekkürler. Bugün siparişİ verdim biraz daha paraya kıyıp almışken tam alayım dedim.

NOCTUA NH-U9B SE2 ALDIĞIM FAN BU

Kasamda bu ;

Aerocool PGS VX-9 PRO

Sağolsun forumdan bir arkadaş çok yardımcı oldu. İnşallah kolayca sığarda takarım ama takması bana biraz zahmetli olcakmış gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 10 Haziran 2012; 3:00:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Yorumun için çok teşekkürler. Bugün siparişİ verdim biraz daha paraya kıyıp almışken tam alayım dedim.

NOCTUA NH-U9B SE2 ALDIĞIM FAN BU

Kasamda bu ;

Aerocool PGS VX-9 PRO

Sağolsun forumdan bir arkadaş çok yardımcı oldu. İnşallah kolayca sığarda takarım ama takması bana biraz zahmetli olcakmış gibi geliyor.

güle güle kullan....

• hocam dogru secım kasan uygun bır sagutucu bıraz< agır sogutucu olmasına ragmen cok sesız calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

hocam dogru secım kasan uygun bır sagutucu bıraz< agır sogutucu olmasına ragmen cok sesız calısıyor

Sağolasın. Biraz ağır bi soğutucu derken soğutması geç ama kuvvetli oluyor mu demek istedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 10 Haziran 2012; 16:29:39 >
  • hocam iyi günler 2 soğutuc göstereceğim tavisyelerini alabilrimiyyin Zerotherm Nirvana 120 birde Zalman CNPS 9500 LED nirvana daha çok hoşuma gitti hangisini öneririsiniz
  • quote:

quote:

hocam dogru secım kasan uygun bır sagutucu bıraz< agır sogutucu olmasına ragmen cok sesız calısıyor

Sağolasın. Biraz ağır bi soğutucu derken soğutması geç ama kuvvetli oluyor mu demek istedin.

yok yanı sogutucu blok agır yanı kasayı tasımak ıstedıgınde baya fark edıyor su sogutma cross air h100 ile hemen hemen aynı ıslemı yapıyor
  • quote:

quote:

quote:

yok yanı sogutucu blok agır yanı kasayı tasımak ıstedıgınde baya fark edıyor su sogutma cross air h100 ile hemen hemen aynı ıslemı yapıyor

Evet zaten o resimden belli oluyor kasa artık taşınmaz diyordum Tek sorun geldiğinde takabilmek oldukça büyük...

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

hocam iyi günler 2 soğutuc göstereceğim tavisyelerini alabilrimiyyin Zerotherm Nirvana 120 birde Zalman CNPS 9500 LED nirvana daha çok hoşuma gitti hangisini öneririsiniz

Nirvana oldukça başarılı ama testlere bakıldığında fan hızını arttırdıkça ses oldukça rahatsız edici bir seviyeye çıktığı görülüyor. Zalman ses bakımından nirvanaya göre daha iyi olmuş. Ses önemli değilse senin için nirvanayı al derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_19500020/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 10 Haziran 2012; 17:25:39 >

• sogutucu ıle kasana sıgıar ıyı montaj ısı zahmetlı olabılır işlemci eskı bır ıslemcı cok yuklenme butcene ıslemcı fıyatına sogutucu takma ustune
  • quote:

sogutucu ıle kasana sıgıar ıyı montaj ısı zahmetlı olabılır işlemci eskı bır ıslemcı cok yuklenme butcene ıslemcı fıyatına sogutucu takma ustune

Yok zaten bende senin gibi düşündüm ilk başta bu eski işlemcim için orta seviye bi soğutucu alıcaktım ama yakın bi zamanda işlemciyide yeniliceğim için almışken en iyisini alayım dedim. Almayı düşündüğüm işlemcide bu ;

AMD FX 6100 X6 İŞLEMCİ
  • quote:

quote:

sogutucu ıle kasana sıgıar ıyı montaj ısı zahmetlı olabılır işlemci eskı bır ıslemcı cok yuklenme butcene ıslemcı fıyatına sogutucu takma ustune

Yok zaten bende senin gibi düşündüm ilk başta bu eski işlemcim için orta seviye bi soğutucu alıcaktım ama yakın bi zamanda işlemciyide yeniliceğim için almışken en iyisini alayım dedim. Almayı düşündüğüm işlemcide bu ;

AMD FX 6100 X6 İŞLEMCİ

guzel işlemci o/c yapsan 4.5 ghz kadar cıkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.