Şimdi Ara

islemci darbogazi mi var acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 gb ddr2 ram
    300w psu
    3.20 ghz p4 islemci
    Bu sistemle lol oynuyorum ayarlari fullesemde en dusuge alsamda patlamalar falan olunca kasilma oluyor normalde fps 50 iken isildama patlama olunca fps 5 6 oluyor bunun cozumu nedir ?
    Islemcim mi kotu kaliyor bu sisteme darbogaz falan mi yapiyor ?
    Ve anakartim 2.64 ghz lik core 2 duo e6700 destekliyor en fazla alirsam sorunum duzelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap bekliyorum hala

• Evet sorun işlemciden. Buna darboğaz demek pek doğru olmaz gerçi, direk işlemci yetersizliği.

Orta halli Core 2 işlemciyle rahatça lol oynayabilirsin diye tahmin ediyorum.

Yalnız P4 ile E6700 arasında epey nesil farkı var. Anakartın kendi sayfasından tekrar bak derim. Bana pek de aynı anakartta çalışabilirlermiş gibi gelmedi.
  • emrecek123 E kullanıcısına yanıt
    Hocam İşlemcin yetersiz olduğu için. İşlemcini değiştirirsen sorun ortadan kalkabilir.
  • Anakartimin modeli: p4m890 pci modeli ve 2.6 ghz lik c2d destekliyor ve ben bunu almak istiyorum bulabildigim tek yer ise alibabaexpress sizce ordan kac gune gelir veya bursa da bulabilecegim yer varmi ?

• emrecek123 E kullanıcısına yanıt
    En az 10 gün 15 , 30 değişiyor.
  • Peki tmm gercekten cok saolun tum yanitlayanlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecek123

Anakartimin modeli: p4m890 pci modeli ve 2.6 ghz lik c2d destekliyor ve ben bunu almak istiyorum bulabildigim tek yer ise alibabaexpress sizce ordan kac gune gelir veya bursa da bulabilecegim yer varmi ?

http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=98#cpusupport

Anakartın buysa eğer e6700 2.elde bulunabilir aliexpress'e gerek yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-8i945plge-rh/specs/

bi arkadastan bu anakarti ve pentium d 2.8 ghz islemci aldim bu anakartta 2x1gb mi ram takiliyor yoksa 2x2gb anlamadim tam olarak ?

• Vazgectim anakarti veriyorum ama pentium d 2.8 ghz islemci var bunu aldim 35 tl ye buna bi oc cekerim 3.4 fln veya 3.2 sizce bana istedigim performansi verirmi oyunda en yuksekde 50 en dusukte 50 fps aliyom ama hangi ayar olursa olsun patlamali catlamali efektlerde gidiyor fps 5 e dusuyor bunu engellesin bana yeter mesela patlamali efeklerde en az 30a dusse bile yeter kurtarirmi sizce pentium d 2.8 ghz islemci ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.