Şimdi Ara

islemci fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Phenom x4 925 kullqnıyorum stok fanla normal hic bir sıkıntı yok seste lakin oyuna girdigimde sesi cok gızlı oluyor 7000rpm cıkıyor qma gereksiiz yere yukte islemci zaten 50dereceyi gecmiyor.bu fan hızı sabitlenmezmi hep aynı hızda donsun.
    Anakart asrock ns68c gs fx.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• My__rick M kullanıcısına yanıt
    Up

• fan hızın düşürmem iyi olmaz boşa uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: My__rick

Up

evet bizim ordaki internet kafedede aynı işlemci var herkes birden bi oyun oynuyo yeminlen içersi fabrika gibi oluyo zırrrrr zırrr insanın başı şişiyo

bence şöyle bişey al :

http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-103-lga-775_1150_1155_1156_1366_2011--am2_am3_fm1_fm2--islemci-sogutucu.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=RR-H103-22PB-R1#yorumlar

ama herşeyden önce kasanın içini aç bi temizle bide işlemci fanını yağla çok faydası oluyo sese yağlamanın zırrrrrr sesi kesiliyo yağın az bokunu çıkar ama sağa sola pek damlamasın bide etiketii kapa toz fazla kaçar

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Up

evet bizim ordaki internet kafedede aynı işlemci var herkes birden bi oyun oynuyo yeminlen içersi fabrika gibi oluyo zırrrrr zırrr insanın başı şişiyo

bence şöyle bişey al :

http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-103-lga-775_1150_1155_1156_1366_2011--am2_am3_fm1_fm2--islemci-sogutucu.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=RR-H103-22PB-R1#yorumlar

ama herşeyden önce kasanın içini aç bi temizle bide işlemci fanını yağla çok faydası oluyo sese yağlamanın zırrrrrr sesi kesiliyo yağın az bokunu çıkar ama sağa sola pek damlamasın bide etiketii kapa toz fazla kaçar

kardeşim naptın yaa 200 liralık işlemciye 90 liralık fan mı alıcaz allah allah dersen :

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-venom-atto-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusuak-cc4012es01/productDetails.aspx?productId=bd304194&categoryId=1125

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    Pardonyaa zaten elimde bulunan essek givi ses yapan fan o yablıs link atmısım.cooler mast in bir tane war vatanda 44 tl onu almayı dusunuyorum.

• yuh 7000 rpm de bir fan ilk defa duydum.
  • mhç_78 kullanıcısına yanıt
    Malesef.

• quote:

Hocalarım walla kafayı yiyecem

Phenom x4 925 kullqnıyorum stok fanla normal hic bir sıkıntı yok seste lakin oyuna girdigimde sesi cok gızlı oluyor 7000rpm cıkıyor qma gereksiiz yere yukte islemci zaten 50dereceyi gecmiyor.bu fan hızı sabitlenmezmi hep aynı hızda donsun.
    Anakart asrock ns68c gs fx.

hay allah kahretsin bu işlemciyi yemin ediyorum annemin işyerinde aynı işlemciden varmış olcay bu aşırı ses yapıyo bunun bitane fanını sök dedi egzos fanı söktüm reset atmaya başladı sistem 100 dereceyi bulmaya başladı ne kadar dandikmiş bu sefer geri takayım fanı fakat fanın pini kırılmış geri taktım yine çalışmadı yeminlen deli etti beni bu kadar ısınırmı yaa aynı işlemci aynı stok fan 11 den beri uğraşıyom daha yeni geldim işten ,valla billa amd soğutma konusunda intelin yanına yakaşamaz eski pentiumu kaç sene temizlemeden kullandım banamısın demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 28 Haziran 2014; 0:17:37 >

Oyle.

• quote:

Oyle.

çabuk al o fanı benim içime dert oldu yeminle
  • quote:

Oyle.

aman kardeşim zamanında fx6300 önermişlerdide çok ısınyo fanı çok hızlı dönüyo ses yapar dediler 7000rpm de dönüyomuş phenoma baktım 5000 rpm dönüyodu ama bi ses çıkarıyodu başım 2 dakkada şişti 7000rpm i düşünemiyom valla bilgisayardan soğurdum herhalde zamanında intel al diye uyardılar iyiki intel almışım valla bu gece anladım iyi bişey yaptığımı ama hala birisi sistem istediğinde hala amd öneriyom o ayrı

bizim mahalledeki internet kafede 30 bilgisayar hepside var masalar hiç boşolmuyo herkes açıyo league of legends i dotayı yükleniyolar işlemciye allahhh bak bi ses çıkıyo kardeşim süreni yarıda kesip eve gidesin geliyo fabrika gibi bi kaç kişi şikayet etti neden bu kadar ses var diye ,ben de merak ettim işlemciye bi baktım phenom x4 965 miş yok abi amd alıcaksan özel soğutucu şart,söyledim kafenin sahibi çağlar abiye bunlara bi orta yollu fiyat perfoamns olarak iyibir soğutucu almanız lazım dedim evet olcay farkındayım benim bile akşama kadar başım şişiyo diyo zaten adam gürültüden kafede durmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 28 Haziran 2014; 0:55:24 >

Oyle walla bende alacam sogutucu.

• quote:

quote:

Up

bence şöyle bişey al :

Benim gül gibi fanım vardı ses yapmazdı başladı zırr diye. Sevindim nedenini öğrenince Özel yağı falan var mı bunun neyle yağlayacaz ? Hayatında kapı,dolap kapağı yağlamamış adamım ben. Bir de tam olarak neresi yağlanıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

quote:

quote:

Up

bence şöyle bişey al :

Benim gül gibi fanım vardı ses yapmazdı başladı zırr diye. Sevindim nedenini öğrenince Özel yağı falan var mı bunun neyle yağlayacaz ? Hayatında kapı,dolap kapağı yağlamamış adamım ben. Bir de tam olarak neresi yağlanıyor hocam.

zeytin yağıylan yağlıcan

Yapmayacam öyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

Yapmayacam öyle birşey

cidden la zeytin yağına pamuk bandır sonra o pamuğuda işlemciye bandır yanına da ekmek ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.