Şimdi Ara

işlemci fanından cok ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarda öyle basit işlem yapsam dahi işlemci kullanımı yüzde yüze kadar çıkıyor eskiden bu kadar değildi. aklıma fanı değiştirmek geldi yada arasındaki termal macunu yenilemek. sizce nasıl bi yol izlemem gerek ?
    Intel D34223-001 fan modeli bu. yeni fan almaya kalksam soket yerleri birbirleriyle uyum sağlar mı ?
    şimdiden teşekkürler

• Islemci modeli nedir s775 tum fanlar uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Islemci modeli nedir s775 tum fanlar uyar

core 2 duo 2.2 ghz

benim merak ettigim anakarta takilan tirnaklar denk gelir mi ? birde hangi fani onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 11 Ağustos 2015; 20:25:59 >
  • stok fan ise gayet normal benimkide çok ses yapıyor işlemciler hemen hemen aynı galiba yakındaki internet kafeye gittim 15 liraya bir fan aldım süper sesiz 775 pin işlemci fanı diye söyle bulabilirsiniz internnetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

stok fan ise gayet normal benimkide çok ses yapıyor işlemciler hemen hemen aynı galiba yakındaki internet kafeye gittim 15 liraya bir fan aldım süper sesiz 775 pin işlemci fanı diye söyle bulabilirsiniz internnetten

http://www.hepsiburada.com/akasa-x4-intel-lga775-1155-1156-1366-ve-amd-am2-am3-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-968-p-BD130698

http://www.hepsiburada.com/akasa-venom-pico-92mm-pwm-viper-fanli-intel-lga775-1155-1156-amd-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc4009ep01-p-BD101358

hangisini önerirsiniz hocam bu iki secenek arasindan? birisi 57 lira digeri 76 lira 20 lira icin ucuza kacmayip 76 olani alsam daha iyi olur mu ne dersiniz ?

• hocam 57 liralık fazlasıyla yeterli olur ben 15 liralık fanla boşta 40 45 derece yükte 55 60 derece arası sıcaklı görüyorum bu fan ile süper bir şekilde soğutma sağlarsınız ve ileriye dönük olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

hocam 57 liralık fazlasıyla yeterli olur ben 15 liralık fanla boşta 40 45 derece yükte 55 60 derece arası sıcaklı görüyorum bu fan ile süper bir şekilde soğutma sağlarsınız ve ileriye dönük olur

yorumlar icin cok sagolun hocam yarin 57 liralik olandan siparis ediyorum o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu fanı çok ses yapıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır sizden ricam fan elinize ulaşınca yükte ve boşta sıcaklı değerlerini burdan paalaşırmısınız bende alabilirim o yüzden
  • http://www.hepsiburada.com/akasa-venom-pico-intel-775-1155-1156-1150-1151-am2-am2-am3-am3-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc4009ep01-p-BD101358

linkteki ürünü aldım. kutu içinden çıkan macunu diğer fanda denedim o da dereceyi indirdi meğerse sorun macundaymış. manayla fanı değiştirdim. suan gayet stabil çalışıyor ses yok ve derece olarak 60-64 derece arası gördüm maksimum
  • Stok fanlar zaten ses çıkarır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.