Şimdi Ara

İslemci görmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Amd Athlon XP islemcimi Amd Sempron 2800 ile degistirdim fakat hala Amd Athlon XP olarak gösteriyor Bu sorunu nasil aşabilirim. önerileriniz ve yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.

• Sistemde donanım değişikliği yapıldıktan sonra format atılması iyi olur.Bi format atınız daha sonrada CPU-Z resimini ekleyiniz.
  • format attim ama usta olmadi hala ya
  • Biosta ne olarak görünüyor?Sonuçta işletim sistemleri biostakini algılayacaktır.
  • 1.2 görüor
  • Amd Atlhon 1200 olarak gözüküor fakat Amd Sempron 2800 takili
  • İşlemciyi başka bir anakartta deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınızın biosunu güncellemeyi denediniz mi?
  • en son o kaldi usta bios güncelleme bende güncelleme sonunda cözülücegini düsünüyorumda güncellemeyi bilmiorum onu arastiriorum
  • Büyük ihtimalle bıos update sorununuzu çözecektir

BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]

http://forum.donanimhaber.com/m_35973566/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
  • Anakartin uzerinde FSB miniswitchi varsa onun yerini 1'den 2'ye alin ya da BIOS tan
    FSB secenegi buyuk ihtimalle 100'de onu 133 yapin. Duzelmesi gerekir.
  • Eğer anakartınızın tam marka ve modelini tam olarak yazarsanız, kullanan yada bilen arkadaşlar bios güncellemesi hakkında yardımcı olmaya çalışırlar.
    Kolay gelsin.
  • Arkadaslar yardimlariniz icin saolun son olarak bios güncellemesi kaldi onu yapicaz. Zahmet edipde yazan arkadaslara tesekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.