Şimdi Ara

İşlemci Hız Sorunu.. Çok Acil Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa Beyler PC DEN Anlıyan varsa bakabilirmi ;

Öncelikle Gigabyte GA-78LMT-S2 Anakart kullanıyorum

ve işlemcim kötü diye değiştirdim Yeni Aldığım işlemci Amd FX 6350 Normalde işlemci 3.9 Olarak gelmeliyken PC de ve yaptığım testlerde 2.80 kullanıyor sizce sorun nedir ve nasıl çözerim şimdiden teşekkürler

İŞLEMCİ LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x6-6350-soket-am3-39ghz-14mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

• berkekoltukoglu kullanıcısına yanıt
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4311

Anakart 95w cpu destekliyor büyük ihtimal ondan oluyordur sanırsam işlemci hızını ve işlemci voltajını aşağı çekmen gerekecek stabil kullanmak için ama çokta emin değilim almadan evvel sorsaydın keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şimdi napabilirim ayarlınabilir birşeymi yoksa yeni anakartamı geçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkekoltukoglu -- 9 Temmuz 2015; 4:00:16 >
  • Kullandığın işlemci anakartın cpu destek listesinde bile yok, zaten arkadaşın dediği gibi en fazla 95w destekliyor anakartınız, fx6350 yerine 6300 alsaydınız tam verimli kullanabilirdiniz, kartınızın o işlemciyi düşük hızında çalıştırması bile lütuf olmuş, normal şartlarda windows açmaması gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Kullandığın işlemci anakartın cpu destek listesinde bile yok, zaten arkadaşın dediği gibi en fazla 95w destekliyor anakartınız, fx6350 yerine 6300 alsaydınız tam verimli kullanabilirdiniz, kartınızın o işlemciyi düşük hızında çalıştırması bile lütuf olmuş, normal şartlarda windows açmaması gerekirdi

anakartımı değiştirmeliyim
  • iade şansınız yoktur işlemci almıyorlar geri yoksa iade edin derdim ama maalesef işlemciyi kendi hızında kullanmak için anakart değiştirmeniz gerekecek
  • tamamdır ne diyelim değişcez o zaman başa gelen çekilir peki 2.80 ile 3.90 arasında çok fark olurmu mesela oyunlarda fps artışı falan ne boyutlarda olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

iade şansınız yoktur işlemci almıyorlar geri yoksa iade edin derdim ama maalesef işlemciyi kendi hızında kullanmak için anakart değiştirmeniz gerekecek

tamamdır ne diyelim değişcez o zaman başa gelen çekilir peki 2.80 ile 3.90 arasında çok fark olurmu mesela oyunlarda fps artışı falan ne boyutlarda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.