Şimdi Ara

İşlemci hızı 0,77 ye Çakılıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi işlemci hızım durduk yere 0.77 ghz ye düşüyor ve bu oyun oynarken falanda oluyor hani oyuna giriyorum aradan 5 dakka geçtikten sonra çat gzh düşüyor bilgisayarım toshiba qosmio x70-a

http://www.vatanbilgisayar.com/x70-notebook-core-i7-4700mq-240ghz-8gb-1tb-8ssd-173-3gb-w8-notebook-bilgisayar.html <<< bu

biosa girip intel speed step , CIA veyahut başka bi isimde varmı diye kapatmaya çalıştım lakin yok biosta böyle bi seçenek yok sadece dynamic fr.. vs diye bişey var ve buda - always low -herzaman dengeli diye seçilmiş yüksek preformans seçeneği yok birazdan resim çekip yüklemeye çalışıcam yardımcı olursanız sevinirim nasıl düzeltebilirim acaba...

• Windows içinden güç seçeneklerinden yüksek performans seçtiğinde de aynısını yapıyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yüksek düşük orta hepsini denedim kurcaladım hiçbirinden olmuyor
  • normalde sistem boştayken cpu hızını düşürüp sisteme yük binince cpu hızını yükseltmesi gerekirken benim pc oyuna girincede düşük cpuda devam ediyor hayır arkadaş anlam veremiyorum 4 milyarlık laptop nasıl the witcher 1 gibi bir oyunda girdikden 2 dakka sonra cpu hızın düşürüp 7 senelik oyunda kasar ya :S
  • HearMeNow kullanıcısına yanıt
     İşlemci hızı 0,77 ye Çakılıyor yardım
  • HearMeNow kullanıcısına yanıt
    Laptop un batarya yı çıkar ve elektrikten kullan ayrıca bios içindeki dynamic cpu frequency mode bölümünde başka hangi seçenekler var ?
  • Dynamic cpu frequency mode ayarindan kaynakli olsa gerek. Disable yapip deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.