Bildirim
İşlemci hızını düşürme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bios ayarlarında cok rahat bir sekilde yapablirsin arkadasım.bunu windowstan nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama bios tan yapılabliyor istersen ayrıntılı olarak anlatabilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: hangman184
bios ayarlarında cok rahat bir sekilde yapablirsin arkadasım.bunu windowstan nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama bios tan yapılabliyor istersen ayrıntılı olarak anlatabilirim
Benim anakartta çok düşük bir overclock imkanı var oda yükseltmek için ama düşürmek için bir şey bulamadım.Eğer varsa anlat arkadaşım -
bende de p4 bilgisayar var intel anakartlı istersen ben kendi yaptıgımı kısaca anlatayım:
1-bios a giriyoruz advanced sekmesine geçiyoruz chipset configurations burn in mode --sonra do you wish to continue bu sekmeyi aktif hale getiriyoruz daha sonra seonra hemen altta host and i\o burn in mode sekmesinden eksi degerlerden birini secebilirsin arkadasım ben bu sekilde hızını bir miktar azaltabiliyorum.senin bilgisayarın bios menusu nasıldır tam bilmiyorum.bir de download ettigin zaman sabit diskleri kapatabilirsin bu sekilde anakarttan bir miktar daha yük düser iyi gunler bir sorun olursa burdayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X