Şimdi Ara

İŞLEMCİ İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Toplayacağım PC için işlemci alacağım fakat kararsız kaldım ve öneri almak istedim.Açıkçası donanım hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim,500 TL civarında olan işlemci önerilerinizi bekliyorum.
    -FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci- ve bu işlemci nasıl?

TOPLAYACAĞIM PC:
    Ekran kartı: R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Ram:8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    Harddisk:3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Anakart: 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Kasa:CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA
    İşlemci:???

*Sistem için bir kaç şey söylerseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslaktr -- 3 Haziran 2014; 22:08:46 >

• Gayet iyi bi işlemci.
    Anakartı biraz sağlama al.İlerde çok faydasını göreceksin.
    Gigabyte 970A-UD3P olsun.

HDD yi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html
  • AMD 8320 gayet iyi bir işlemci. Ekran kartı seçimin de iyi, ben de 270 almıştım gayet memnunum. Anakart ve ramde de bir sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam HDD'yi önerdiğiniz ile değiştirdim listede. Anakart'ı değiştireyim mi?Bir sorum daha olacak malum öğrenci olduğum için bütçe kısıtlı bu yüzden bütçeme göre maksimum fiyatlar bunlar biraz daha düşürmeyi planlıyorum işlemciyi ''fx x6 ile değiştirsem performansta çok düşüş yaşarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslaktr

Hocam HDD'yi önerdiğiniz ile değiştirdim listede. Anakart'ı değiştireyim mi?Bir sorum daha olacak malum öğrenci olduğum için bütçe kısıtlı bu yüzden bütçeme göre maksimum fiyatlar bunlar biraz daha düşürmeyi planlıyorum işlemciyi ''fx x6 ile değiştirsem performansta çok düşüş yaşarmıyım?

270X ekran kartı için FX 6300 problem çıkarmaz. Yani darboğaz denilen olay olmaz.

Anakartı ,8320 yi bi güzel overclock yapar,8350 yi geçeriz diye gigabyte yazmıştım.

Ancak bütçen çok dar ise MSI da olur. Onunla da bi yerlere varırız. FX 6300 alırsan zaten, MSI da ,fazla zorlanmaz.

• Hocam çok sağol da şuanki anakart 217 TL bu fiyata yakın önerdiğin ana kart varsa eğer zahmet olmazsa paylaşır mısın?
    http://www.vatanbilgisayar.com/970a-g43-amd-970-sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html Şu nasıl mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslaktr -- 3 Haziran 2014; 21:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslaktr

Hocam çok sağol da şuanki anakart 217 TL bu fiyata yakın önerdiğin ana kart varsa eğer zahmet olmazsa paylaşır mısın?
    http://www.vatanbilgisayar.com/970a-g43-amd-970-sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html Şu nasıl mesela?

Yok,bunu alma. Bu,G46 nın ,güç devreleri soğutucusuz olan modeli. Bu kartı alma.

Ama 217 tl veripte G46 alacağına ,eğer para bulabileceksen üzerine 40-45 tl koyup gigabyte i almaya çalış. Alamıyorsan, G46 dan başka kart düşünme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam ben bütçenin suyunu iyice akıtmaya çalışacağım damlarsa bir şeyler, önerdiğini almaya çalışacağım fakat damlamaz ise mecburen G46 alacağım.Hocam çok soru sordum kusura bakma Uyuşmama sorunları falan duydum burada uyuşmayan parça yok değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.