Şimdi Ara

islemci isigi surekli yaniyor ve pc donuyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, dun aksam ilginc birsey oldu. İslemcinin normal calisma sirasindaki sesi kesildi ve duzenli olarak ince bir ses cikarmaya basladi :) ve bununla beraber islemci isginin surekli yandigini gordum. Pc felaket bir sekilde donuyor. Pc acilirken boyle bir sorun olmuyor ama actiktan 3-5 dakika sonra oluyor ve dondugu icin kapatip acmak zorunda kaliyorum. Sorun nedir sizce & nasil giderilebilir.

• ıslemcı sesı ?? naısl oluyor anlamadım ..bu hdd sesı olmasın ?? .. yanı ıslemcı ısıgı da hıc duymadım ... hdd ısıgı olabılr mı ? bıraz daha ayrıntı lutfen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

ıslemcı sesı ?? naısl oluyor anlamadım ..bu hdd sesı olmasın ?? .. yanı ıslemcı ısıgı da hıc duymadım ... hdd ısıgı olabılr mı ? bıraz daha ayrıntı lutfen ..
    hdd led ışığı mı demek istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Alıntıları Göster
    Arkadaş HDD ledinden bahsediyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hdd led ışığı ve hdd gelen sesdir veya kedidir
  • Hdd isigi olabilir arkadaslar anlamam cok fazla. Mesela bi program falan acinca hizli.hizli yanip sonn isiktan bahsediyorum. Telefondan yazdigim icin resim de yukleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeer

Hdd isigi olabilir arkadaslar anlamam cok fazla. Mesela bi program falan acinca hizli.hizli yanip sonn isiktan bahsediyorum. Telefondan yazdigim icin resim de yukleyemedim
    hdd den ses geldiğine ve kastığına göre demekki hard diskte bad sector var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hdd den ses geldiğine ve kastığına göre demekki hard diskte bad sector var

Alıntıları Göster
    kardeşim bad sector nedir ve nasıl çözülebilir anlatırsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro336

Bad Sector; Hdd(Harddisk)teki bozuk noktalardır. Hdd, bad sector oluşan kısımlara veri işleyip bilgilerinizi yazamaz. Yada oradaki bilgilere ulaşamaz.

Çözüm:bad sector donanımsal olduğu için düzeltilemez ancak low lewel format ile devre dışı bırakıblabilir.
  • Yaklasik 30 dakikadir bekliyorum hala duzelme yok. Bazen mavi ekran geliyor sorun algilandi dedikten sonra kendi kendini kapatiyor. Benim sorun anlasilan buyuk. Kendim yapamayacagim heralde tamirci yapabilecek mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bad Sector; Hdd(Harddisk)teki bozuk noktalardır. Hdd, bad sector oluşan kısımlara veri işleyip bilgilerinizi yazamaz. Yada oradaki bilgilere ulaşamaz.

Çözüm:bad sector donanımsal olduğu için düzeltilemez ancak low lewel format ile devre dışı bırakıblabilir.

Alıntıları Göster
    hdd tune up diye bir program vardı sanırım işe yaramazmı o.Tune up utilitiesdeydi sanırım.

• quote:

Yaklasik 30 dakikadir bekliyorum hala duzelme yok. Bazen mavi ekran geliyor sorun algilandi dedikten sonra kendi kendini kapatiyor. Benim sorun anlasilan buyuk. Kendim yapamayacagim heralde tamirci yapabilecek mi sizce?

hard diski garantiye gönder bana kalırsa tamirci yapamaz birde mavi ekranda 0x0000 türünden bir kod yazcak onu buraya yaz veya resmini çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuvahhidGenc

Alıntıları Göster
    hd tune program ııle hdd yı test edın ...
  • quote:

hdd tune up diye bir program vardı sanırım işe yaramazmı o.Tune up utilitiesdeydi sanırım.

yaramaz dediğim gibi bad sectorlar düzeltilemez ancak devre dışı bırakılabilir
  • Simdide internete giremiyorum.arkadaslar. Baglanti yok gorunuyor, sorun gider dedigimde "bu bilgisayarda windows kablosuz hizmeti calismiyor" diyor. Bad sector ile ilgili olabilir mi sorun?
    Kusura bakmayin cok soru sordum ama...
  • quote:

Simdide internete giremiyorum.arkadaslar. Baglanti yok gorunuyor, sorun gider dedigimde "bu bilgisayarda windows kablosuz hizmeti calismiyor" diyor. Bad sector ile ilgili olabilir mi sorun?
    Kusura bakmayin cok soru sordum ama...

olabilir
  • Ne yapmami onerirsiniz? Garantisi yok, servise falan mi gotureyim yoksa herhangi bir bilgisayarci duzeltebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne yapmami onerirsiniz? Garantisi yok, servise falan mi gotureyim yoksa herhangi bir bilgisayarci duzeltebilir mi?

hdd deki bad sectorlar maalesef düzeltilemez pcnize başka bir hdd alın
  • Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim
  • quote:

Ne yapmami onerirsiniz? Garantisi yok, servise falan mi gotureyim yoksa herhangi bir bilgisayarci duzeltebilir mi?

ıntenet baglantısının bad sectorle ılgılı olduugnu dusunmuyorum .. ama bad sector varsa yenı hdd alma vaktı gelmıs demekdır .. en azından arsıvınız varsa yedegını bır an once alın ..yarı yolda bıraktıgında en azından bu yonde bır zararınız olmasın ..bu arada sızın msjlarınıza gore bad sector gelıyor akla ..ama bunu test ederek emın olun ..sonra farklı bır nedenden olan bır problem yuzunden aynı sorunla karsılasmayın ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.