Şimdi Ara

işlemci ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. asus n61vg model laptopa sahibim. işlemci intel p7450 2.13 ghz, bellek 4 gb, ekran kartı geforce gt220m. sorunum şu: oyunlarda ekran kartı ve işlemci aşırı ısınıyor ve "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatasını vererek oyundan atıyor. bilgisayarı yeniden başlatmadan herhangi bir oyuna giremiyorum. hatayı vermeden önce ekran kartı 85 C, işlemci 95 C civarında oluyor. bu sorunu nasıl çözebilirim ? laptop olduğu için fan'a müdahale de edemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..

• Laptobun alt kısmına silgi vs.koyarak birazcık tabanla mesafe olmasını sağlayın.Yada cooler padlerden birini alarak yolunuza devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_erdi

Laptobun alt kısmına silgi vs.koyarak birazcık tabanla mesafe olmasını sağlayın.Yada cooler padlerden birini alarak yolunuza devam edin

Bununla birlikte; diz üstü bilgisayarlar çok çabuk toz bağladığından, garanti dışı kalmayacak şekilde bir temizlik de yapılabilir.
  • BUNU ALIRSAN ISINMA SORUNUN ÇÖZÜLÜR.220MM FANI SAYESİNDE BAYAĞI Bİ SOĞUTACAK.USB BELLEK İLE ÇALIŞIYO.ÇOK UCUZ BENCE 50CFM HAVA AKIŞI VAR.BENCE AL DERİMM..

http://www.vatanbilgisayar.com/cradia-crf-102b-cradia-flex-lapper-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=38712
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcyeb

BUNU ALIRSAN ISINMA SORUNUN ÇÖZÜLÜR.220MM FANI SAYESİNDE BAYAĞI Bİ SOĞUTACAK.USB BELLEK İLE ÇALIŞIYO.ÇOK UCUZ BENCE 50CFM HAVA AKIŞI VAR.BENCE AL DERİMM..

http://www.vatanbilgisayar.com/cradia-crf-102b-cradia-flex-lapper-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=38712

bi benzerini kullanıyorum ve usbden 5Vta tam devir dönemediği için usb kablosunu iptal edip 12V adaptör bağladım ve daha rahat soğutuyor laptobu.Bununla birlikte kesintisiz 2-3 saat modern warfare 2 oynadım

• ay_erdi nin dediği gibide yapabilirsin elinden geliyosa ama bi laptop soğutucu edinirsen ısınma problemin çözülür merak etme..
  • arkadaşlar bendede n61vg var.oyun oynarken işlemci çok ısınıyor.ve oyunu ağır çekimde oynuyor.test programında 108 dereceye çıkıyor .bilgisayar yanıyor anlıyacağınız.fanı temizledim ama sorun devam ediyor.arada fan çalışmıyor.değiştirsek sorunu çözermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.