öncelikle iyi günler güzel insanlar bir pc topluyorum ve gigabyte GA-945GCM-S2L anakartım var öncelikle size oynadığım oyunları söyleyerek başlayabilirim ki bana yardımcı olun dota2 cs go gibi çok sistem istemeyen oyunlar zaten anakarttan anladığınız üzere alacağım işlemcilerin sıfırı yok alacağım ekran kartı ise sapphire r7 240 şimdi ben 2 işlemci arasında kaldım arasında kaldığım işlemcileri söyleyeyim ki sizde bana yardım edin. intel core 2 duo 7200 ve intel core 2 duo 8200 bunlardan hangisini almalıyım veya bildiğiniz ana karta uyan daha iyi bir işlemci var mı varsa yazar mısınız onları da değerlendirmeye alıyım
Takabileceğiniz en hızlı işlemci Core 2 Duo e8600 (3.33gHz) ama bence o anakarta yatırım yapmayın. Bütçeyi zorlayıp daha güncel bir anakart işlemci alın. 2. el sitelerden ucuza alabileceğiniz H61 (Socket 1155) çok daha fazla performans verecektir.
ikiside aynı performansda sayılabilir, fiyat ucuzsa 7200 almak daha mantıklı. Diğer işlemci ile arasında ki farkı anlamazsın bile, ayırca anakartın mx 4gb bellek destekliyor ileri dönük düşünüyorsan bütçeyi biriktirip 1150p sisteme geçebilirsin. i3 sistem + anakart + 8gb ram şeklinde bir sistem 650 TL gibi bir fiyata kurulabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: rulurak
Takabileceğiniz en hızlı işlemci Core 2 Duo e8600 (3.33gHz) ama bence o anakarta yatırım yapmayın. Bütçeyi zorlayıp daha güncel bir anakart işlemci alın. 2. el sitelerden ucuza alabileceğiniz H61 (Socket 1155) çok daha fazla performans verecektir.
anakart hızı farkettirir mi ettirmezse değiştirmem yüksek ihtimalle 2 sene sonra yeni pc alıcam zaten
MatureGuyM
kullanıcısına yanıt
r7 240 sizi 2 sene idare edecekse o zaman Core 2 Duo e8200'ü alın. (Aslında iki işlemci arasında çok bir fark da yok)
up up up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme