Bildirim
İşlemci mhz si düşük gözüküyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci gücü gerektirmediği zamanlarda frekansı kısarak tasarruf sağlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz
İşlemci gücü gerektirmediği zamanlarda frekansı kısarak tasarruf sağlar
onu biliyorum ama oyunlarda ve stres test yaparken bile böyle -
Hwinfo kullanan, orada ortalama, min ve maks değerler kayıt ediliyor.
Eğer sorun varsa güç ayarlarında dengeli seçin oyun oynarken ve gelişmiş ayarlarda işlemci sekmesinde maksimum %100 olduğundan emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güç seçeneklerinden dengeli veya yüksek performans seçeneğini işaretleyin -
Maalesef düzelmedi windows 7 de böyle olmuyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71c -- 23 Temmuz 2015; 11:54:08 > -
o zaman şöyle yapalım büyük ihtimal biri gelilmiş ayarlarla oynadı.
güç seçenekleri>yüksek performansın yanında plan ayarlarını değiştir>altta mavi yazı gelişmiş güç ayarlarını değiştir.>çıkan pencerede işlemci güç yönetimini aç>maksimum ve minimum değerlerinin ikisini de 100%'e getirin. Zaten 2side 100 ise sorun başka. BIOS'a girmen gerekebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fuko08
o zaman şöyle yapalım büyük ihtimal biri gelilmiş ayarlarla oynadı.
güç seçenekleri>yüksek performansın yanında plan ayarlarını değiştir>altta mavi yazı gelişmiş güç ayarlarını değiştir.>çıkan pencerede işlemci güç yönetimini aç>maksimum ve minimum değerlerinin ikisini de 100%'e getirin. Zaten 2side 100 ise sorun başka. BIOS'a girmen gerekebilir.
ayarlar zaten öyleymiş hocam bu arada yardımcı olduğunuz teşekkürler tekrar windows 7 yede geçmek istemiyorum araştırdım ama bende bir şey bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X