< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 9 Şubat 2020; 12:20:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 9 Şubat 2020; 12:20:24 > |
İyi güzel peki herkes salak, herkes cahil, bir sen alimsin tamam kabul. Yazmışsın tek tek sağol eksik olma.
Yalnız güzel kardeşim her iş için ayrı bilgisayar mı alacak insanlar? Adam cs, lol, Dota oynuyor ağırlıklı olarak ama yeri geliyor açıyor forza horizon oynuyor, gta oynuyor vs. Yeri geliyor Photoshopla uğraşıyor, yeri geliyor yutuba video atıyor. Öyle yapacaksan şunu al böyle yapacaksan bunu al diye motomot bir mantık günlük hayata uygun değil. Hep diyorum oyun pc'si yapacaksanız kasanın bütçesinin %60 kadarını ekran kartına ayırın. Kimse de o kadar avel değil herhalde 1660ti ekran kartına 9900k işlemci taksın. Ama işte insanların neye ihtiyacı olduğunu tam olarak kimse bilemez. Böyle cahilsiniz önce şunu alın bunu alın demek hem üslup olarak yanlış hem de kullanıcının ne yapıp yapmayacağını kimse önceden kestiremez. Adam diyor ki sistemi şimdi kurayım 3700x takayım, rx570 var elimde diyor mesela. Ee diyorum ekran kartı al, yok diyor seneye alcam taksiti bitince. Cahil değil bunu söyleyen, adamın ekonomisi böyle işliyor. E diyorum seneye al 3700x'i de madem, diyor ki o zamana kadar başka şeye harcarım parayı. Alayım dursun anakart, ram, cpu hepsi hazır olsun seneye ekran kartını takarım. Böyle çok hikaye duydum ben. Tek çekirdeke aban intel al nasıl olsa cs oynuyorsun diye tavsiye verilmez. Adam belki üç gün sonra sıkılıp bf alacak? Nerden bilecez. Bu işin kategorileri var. High end, orta, alt vb. Okuyorum bazen rx480 ryzen 1600 kullanan adama burda top tier psu öneriyorlar. La adamın parası olsa zaten 1600 falan niye kullansın. Her şeyin en iyisi en pahalısı herkes tarafından biliniyor zaten. |
Bomboş konuymuş başta bir şey okuyorum sandım bir de, palas pandıras konular bunlar. Zamanımı çaldınız tebrik ediyorum
|
Aşırı ego sahibi konu sahibi
|
Milleti cahil yerine koyup mesajında hep cahil diye aşağılayıp herşeyi bildiğini yazmışsın. Egonu tatmin etmene girdin sanırım. Ki yazdıkların doğru tavsiyeler bile değil
|
Teşekkür edebilirim.
|
Konu sahibindeki ego Amerikan başkanında yok
|
Bir tek sen biliyorsun aslansın sen kesseler kanın akmaz helal sana be. Ne güzel anlatmışsın çok çekirdek performansını direk silip atmışsın hemen helal olsun aydınlandım sayende. Sanırsın insanlarlar her sene işlemci anakart değiştiriyor ileriye dönük sistem toplamak isteyen insan senin yaptığın gibi acemice çok çekirdek performansını bir kalem ide silip atmaz, platformun yeni teknolojilerini silip atmaz. Benden tavsiye sistem toplayacak adam konu sahibinden tavsiye alacağına gitsin mahelle bakkalından alsın daha iyi.
|
yıllar önce sana bir soru sormuştum, cevapsız bıraktın, o gündür gıcığım sana, konuyu görünce okumadan yazasım geldi
|
Sen hayırdır arkadaşım insanları bilinçlendirip bilgilendiriyorsun? Sen fanboylardan daha mı iyi biliyorsun? Burası Dh tarafını seç ve saydırmaya başla hurraaaa!!11!!11!
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|