Şimdi Ara

İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
26
Favori
33.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde
    Ustam, yukardan aşağı değerleri gir, ondan sonra yan gel yat seyret bak nasıl sesini kesiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet marka savunmaktan birbirini bıçaklayacak hale gelmiş, sırf marka kötülemek ya da övmek için saçma sapan şeyler yazılıyor uslupta bir sorun yok bence adam dayanamamış artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yaptığın açık net ego kasmak yani tartışmaya kapalı bir konu.

Mesela yok 22 inç ekranda 1080P oyun oynadığımızı sanarmışız yok e-spor harici Ryzen en iyisiymiş.

Ben HOI 4, EU 4,Skylines oynuyorum ve bu oyunlar Dlcdox yüzünden sadece tek çekirdekte çalışıyor. Ben buna neden Ryzen alayım? Mesela ARMA'da oyunuyorum ve bu da gayet optimizasyon özürlüsü bir oyun İntel kullanmayanlar kafayı yiyor. Daha Ryzen patch almayan oyunlardaki sıkıntılara girmiyorum bile. Adamlar geceleri GTA V'de drop yiyorlar. Denuvo kaldırılan AC Origins 4/4 çöpü denilen işlemcilerin rahat rahat oynatabileceği bir oyuna dönüştü. Bunlar mı e-spor, geçiniz hocam.

Monitör demişsin, hem 144, hem 240 hem 2K hem 4K hem de curved olanları denedim ve bence hepsi harika deneyimler. Ama gidip 240 FPS sabit almak istediğimde o görüntü çöp oluyorsa veya 4K ultra açıp sabit 30FPS alamıyorsam kalsın o über süper monitörler. Ben 1080P Ultra 30FPS ile mutluyum, ha rekabetçide 60FPS'ye alırım orası ayrı. Curved olayı fantastik bir şey ama çoğu oyun desteklemiyor.

Uzun lafın kısası milletin neye ihtiyacı olduğunu kimse kesin olarak bilemez. Bu yüzden yazın ego kaynıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ustam, yukardan aşağı değerleri gir, ondan sonra yan gel yat seyret bak nasıl sesini kesiyor.
    Hocam çok sağol sorunu çözdüm. Sorun şu Stok fanın çentiği H ayarındaymış L ayarına getirince normal hızda çalışmaya başladı cevabın için sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Normal duruyor. İşlemci fanını biosta ayarlayabilmen lazım yada wraitprşçsimde soğutucu üzerinde high low yazması lazım 2700x ile aşırı ses duymaman lazım senin
    Abi çok sağol işlemci soğutucusu H ayarındaymış. L ye çekince düzeldi fan hızı. Ramlerin de slotları a2 b2 yaptım 3200e çıkarabildim o sayede. Aynı sorunu yaşayana cevap olur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani katılmamak elde değil güzel yazmışsınız. Elinize sağlık, alınganlık neden gösterilmiş anlayamadım.

İyi ekran kartı, ekran kartını darboğaza sokmayacak en düşük bütçeyle alınabilen işlemci (hafif o.c ile önü açık olsun diye belki çarpanı açık olan.) benim temel felsefede bu.

Ki monitör kısmıda çok önemli, benim hep atladığım kısım burası oluyordu. KFA2 1070 HOF satın almıştım. Lg 1680X1050 monitörüm vardı. Naptım lan ben diye düşünmüştüm bir süre. Ekran kartı kullanımı %100 olmuyordu, sonra onu satıp 4k 60hz aldım (4k olsun istiyordum 144hz 4k çok para idi ) ekran kartı kendine geldi.

Neyse uzatmayayım, güzel konu elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.