Şimdi Ara

İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
26
Favori
33.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dx 12 kaynaklı diye birşey yok. Dx12'de geliştiricinin el aletleri var. Ekran kartı yapıyor işi. Kötü de olabilir, çünkü işlemciden yavaş ama adam olana eş sıra yönetimi vs yapma imkanı veriyor. Kel tetikçinin jonası beğenmemişti ama o da kabahati başkasına bulanlardan bana sorarsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler canınızı yerim güzel konu oluyor hadi bakayım devam edin tam blok konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 9600f + RTX 2070 kullanıyorum.
    Pubg 'nin kendisinden midir, başka bir mesele midir ayarları ne yaparsam yapayım 100 FPS alıyorsam birden 60a düşüp tekrar 100lere çıkıyor ve böyle takılma gibi bir hissiyat veriyor. En nefret ettiğim şey.
    Monitörüm Asus 165 HZ, yazılımsal g-sync desteği de var.

Bazı oyunlarda yine bunu yaşadığım oluyor.
    O ani FPS drop olayı beni çok yoruyor.

Sebebi ne olabilir?
  • shadow39 kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner ile izlemek gerekiyor. İşlemci anlık %100'e çıkıyorsa drop yemen normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

ramler 3000mhz cl16. soğutucu akasa venom 4bakır borulu 8mm kalınlık borular. 12cm fanlı. fazla zorlamak istemiyorum 4.5ghz için 1.240v yeterlimi
    Fazlası ile yeter. Isıyı kontrol et hocam. Deneme yanılma ile bulursun. 1.25V belki 4.7 de de çalışır yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zesuzi

Msi afterburner ile izlemek gerekiyor. İşlemci anlık %100'e çıkıyorsa drop yemen normal.
    MSI afterburner indirip kurmuştum.
    ANLIK çıkıp çıkmadığını nasıl takip edebilirim?

Ektra soğutma sistemim yok.
    3 tane fan var stok. Kasa ferah ve kablolar düzgün ve toplu.

Donanımdan çok anladığım söylenemez.
  • önemli olan bilek adam 150 fps alıyor oooo çok güzel fps alıyorum diyo csde habire kafa yiyo. Gerçek gamer plastik sandalye 10 liralık mouse 5 liralık tostla olandır. Ayrıca gaming olayına da katılmıyorum. Adam arkada 5-10 sekme açıp oyun oynayamıyor mu? Single core 'da bu kadar değil yani adam her iş için ayrı pc mi alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolpaçino Özgür -- 7 Şubat 2020; 23:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Dx 12 kaynaklı diye birşey yok. Dx12'de geliştiricinin el aletleri var. Ekran kartı yapıyor işi. Kötü de olabilir, çünkü işlemciden yavaş ama adam olana eş sıra yönetimi vs yapma imkanı veriyor. Kel tetikçinin jonası beğenmemişti ama o da kabahati başkasına bulanlardan bana sorarsanız.
    Konuyu unuttun sanırım bf1 de sorun vardı sadece onu yazmıştım sinematik görüntülerde vs anlık takılmalarla oynatıyodu dx12 etkin i pasif yapınca düzeldi. Başka oyunlarda sorun yoktu.

• altına da belirli fiyat aralıklarında sistem tavsiyeleri ekleseydiniz daha iyi olurdu sanki konu ?
  • Onun geliştiricisi de jonas değildi zaten. Bunu hatırına gelsin dene diye söyleyen de sen değildin. Neyin ne olduğunu bilen de ben değildim. Başka sorunu yokmuş - öyle olsun. Hoş olsun sefa olsun, bize ne bundan. Çok ekstrem bir adamsın vesselam. Yaranılmıyor sana, kel kafa tetikçi gibi biz de susturucu mu takalım istiyorsun? Kırıcı oluyorsun bazen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Gençler canınızı yerim güzel konu oluyor hadi bakayım devam edin tam blok konusu
    Sevdiriyorsun kendini. Az biraz daha böyle kendini bellet Red Plus davetiyeni göndericem.

• Konuyu okudum da konu sahibi neden açtı konuyu anlamadım. Herkesin bildiği şeyleri yazmış. Konuyu öne çıkarın yazmış birde. Teknik bilgi 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 8 Şubat 2020; 0:26:57 >
  • Hocam şimdi buna göre 6600k(4.5ghz ocli) işlemcimi değiştirmeyeceğim yanına 2070 koysam yada 5700xt koysam çalışacak doğru mudur. fpsle işim yok
  • Programlarla uğraşıyorsanız mac, oyun oynayacaksanız sıradan bir kasa toplayın yeter. İyi oyuncu olmak için iyi sisteme gerek yok bilek ve beyin yeterli.

Bundan 16-17 sene önce pentium 3, 256mb ram, 20 gb hdd, geforce 4 mx440 lı makine ile half-life da video kaydı almıştım. Oyun öyle bir kasıyordu ki fps 10'un altında geziyordu gerisini siz düşünün. Neyse video kaydını aldım onda pek donma yoktu arkadaşlara göstermiştim hepsi ağzı açık izlemişti. Yeteneğiniz varsa her türlü oynarsınız hadi eyw.
  • geneli mantıklı. bu arada ben harbiden youtube yayıncısıyım haftada 3 video yüklüyorum. önceden notebook'ta i7 7700hq işlemci, 16gb ekran kartı ve 1050ti 4gb ekran kartıyla 1.5 sene adobe premiere'de render aldım. sorun yaşamadım. şimdi masaüstü sistemde ryzen 5 3600, 16gb ram ve 6gb 1060 ekran kartıyla alıyorum. %20 civarı daha hızlı alıyorum render'ı ama çok önemli mi değil fakat canlı yayınlarda çok farketti. önceden notebook sıcaktan fandan uçuyordu, masaüstünde anlamadım bile nasıl başladı ve bitti.
  • es (engineer sampling) serisi işlemci kullanmanın dezavantajı nedir?
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Kimisinin hızı tam tayin olmamış diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Evet.Kimi işlemcide 2,2 ghz yazarken kimisinde 2 ghz yazıyor.Fakat kullanımda bir sorun çıkarır mı acaba?
    Kimisi ucuz versiyon derken kimisi de es serisinin satışa sunulmadığını test için çıkarıldığını ve el altından piyasaya çıktığını savunuyor.

Anlayamadım bir türlü
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Sen gönder bana, ben anlarım.

• Fanboyluğun lüzumu yok deyip, işlemci seçemeyenleri hor görüp üstüne de kendinize göre doğru olan fikirleri yazmışsınız. O da yetmemiş tam bir blok konusu yazmışsınız. 22 inç monitörümle elimde çekirdekle izliyorum konuyu. Oyun oynanmıyor malum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.