Şimdi Ara

İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
26
Favori
33.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sordum ben de aynı soruyu, yağ gibi üste çıkıyor. Eskiden de böyle zıpırdı heyhat, fazla yadırgama. Söz söylüyorsun, alınıyor. Sen de varsanılı konuş bak, o zaman çok güzel anlaşabiliyorsun wattsap gençliğiyle, öyle oluyormuş. Artık biz çok geride kaldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Onun geliştiricisi de jonas değildi zaten. Bunu hatırına gelsin dene diye söyleyen de sen değildin. Neyin ne olduğunu bilen de ben değildim. Başka sorunu yokmuş - öyle olsun. Hoş olsun sefa olsun, bize ne bundan. Çok ekstrem bir adamsın vesselam. Yaranılmıyor sana, kel kafa tetikçi gibi biz de susturucu mu takalım istiyorsun? Kırıcı oluyorsun bazen.
    Açıklayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok konuşurum. Genelde bulunduğum ortamdaki nabza göre konuşurum. Örnek: cris brown.

• işlemci değilde anakart için böyle bir yazı olsa güzel olur
  • Her şey tamam da "Sağa sola 9900K ve 3900X vs. gibi üst seviye cpu ların 1080P oyun testlerini koyup birisi 170fps almış diğeri 190 diye biri diğerinden iyi muhabbeti yapıyorsunuz benden söylemesi çok komik duruma düşüyorsunuz." bu kısmı anlamadım. Aynı ekran kartında farklı işlemciler ile test etmenin nesi komik?

Bir de 4K'da neden bütün işlemciler aynı dediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 8 Şubat 2020; 2:9:42 >
  • Cris brown sen ne biçim bir işlemci seçicisisin öyle, varoş gibi. Seçsene kule gibi bir işlemcin olsun, sonra varsın elektrik faturan 280w gelsin. Hiç bilmiyorsun işini. Yazık, utanmıyorsun bizi buna zorlamaya.
    İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde
    İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde
    Memnun musun, bizi buna zorladığına cris brown?

• yazacağın ne olursa olsun çöp yazı başlık yeterli açıklamayı yapıyor...
  • Egoya gel seni sakin ağır başlı biri bilirdik hocam.

• İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde

• Ego ego diyip durmayın arkadaşlar üzülüyorum bakın

• Oyun dışı kullanımlar? Istatistiksel analizler, bilimsel simülasyonlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Ego ego diyip durmayın arkadaşlar üzülüyorum bakın
    Milleti cahil yerine koyup mesajında hep cahil diye aşağılayıp herşeyi bildiğini yazmışsın. Egonu tatmin etmene girdin sanırım. Ki yazdıkların doğru tavsiyeler bile değil

• boş boş yazmışsın anca ekran kartın olsun gerisi boş diye beend e laptop var celeron işlemcili ama ram 8gb ayarları kıstığım zaman hiç bir oyunda takılmıyor akıcı devam ediyor ekran kartının onboard olduğunu söylememe gerek yok sanırım boş saçma şeylerle insanların aklını karıştırmayın
  • haklısın hocam. oyun oynama amaçlı takılacak olan birine r5 1600/2600 ve yanında rx580 8 gb veya gtx 1660 ti yeterli olur.
    öyle uçuk sistemler gereksiz bence de, eğer iş falan yapılmıyorsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8250FDECA -- 8 Şubat 2020; 9:26:30 >
  • 2060 super ekran kartı
    Z390 anakart
    9600k i5 işlemci
    144 hz monitör. Böyle bir sistem düşünüyorum. Doğrusu yanlışı eksiği fazlası varsa yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkdanger kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet uyumlu bir sorun görünmüyor ama ilk mesajda yazdığım gibi öncelikleri belirleyerek karar vermek lazım avantajları da var dezavantajlarıda. Soket değişecek, çoklu işlem ihtiyacı, hangi oyunları oynadığınız, oyun dışında hangi işlemleri yaptığınız gibi. Ama seçtiğiniz ekran kartıyla 1080p 144hz için keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. Sonraki upgrade seçeneklerini de düşünmekte yarar var ama yine de.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam ben neredeyse hiç anlamıyordum 3 gün falan araştırmayla bunu mantıklı gördüm. Sistem kardeşim için cs go ve pubg oynuyor. Oyun harici hiçbir şey yapılmayacak şu daha iyi o paraya dersen dinlerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.