Şimdi Ara

İşlemci nasıl seçilir ÇOK BİLİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum. Size Özel Tonlama ile Hemde (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
26
Favori
33.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu videoları izleyebilirsiniz hocam burada farklılıklar gösteriliyor. Sizin bütçede ben olsam Z390+i5 yerine B450+3700X yaparım, bunun için çokta düşünmem
    Ama bazı kullanıcılar rekabetçi oyunlardaki Fps farklılığını çok önemseyebiliyor bu sebeple kardeşiniz çok sıkı bir csgo oyuncusuysa intelde daha yüksek FPS alacaktır. Ama konuda da bahsettiğim gibi bu küçük yüzdesel farkları bu tip bir sistemde hissetmesi pek mümkün değil.

• Çok teşekkürler yardımınız için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş kaç ?

• Dostum elektrik faturasini kendi ödeyen adam gider intel alir genelde. Cunku aradaki fiyat fark illaki islemcinin ömrü sirasinda faturana yansır fazla fazla. Bilmem anlatabildimmi?

• Dostum elektrik faturasini kendi ödeyen adam gider intel alir genelde. Cunku aradaki fiyat fark illaki islemcinin ömrü sirasinda faturana yansır fazla fazla. Bilmem anlatabildimmi?

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bence cluster mühendisin kendisine yakışanı giymesidir...
  • Hadi diyelim ki işlemci nasıl seçilir anlatmışsınız. Ben bir bilgisayar mühendisi olarak hevesle girdim konumuza işlemci ne işe yarar öğrenmek için bilmediğimden kaynaklı ama işlemcinin ne işe yaradığını dair hiç bir bilgilendirme yok mesajınızda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi R7 2700X , rtx2060s ve asus tuf plus gaming x470 seçtim ramlerde gskill cl16 3200mhz sence iyi bi kombin yapmış mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Bekir Bey ne yapıyorsunuz?

• melikulupinar kullanıcısına yanıt
    Tüm seçimlerin gayet güzel hocam sadece 2700X yerine 3600 daha güncel bir işlemci , avantajları dezavantajları var. 2700X alırsan daha güçlü bir fanında olmuş olur, 3600 alırsan daha yeni nesil ve oyunlarda bir tık daha performanslı bir işlemci almış olursun. Ama çoklu işlemlerde de 2700X daha öndedir. Sana kalıyor aslında seçim, ama genel olarak gayet güzel sorunsuz kullanabilirsin.

@avanci

Hocam haklısın yapıcı eleştirin için teşekkür ederim, evet başlıkta bolca anlam kayması bulunuyor yediğimiz linçten de anlaşılacağı üzre

Bu konuda otoritelerden abimizi çağıralım konuya belki bir iki kelam eder

@melikulupinar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 8 Şubat 2020; 18:9:48 >

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    İyidir Türkay kardeşim. Sen neler yapıyorsun bakalım?
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Çok doğru

• Hiç bir şeyin fanı değilim. PC alırken işlemci ve anakart ikilisinden hangi işlemci markasınınki daha ucuzsa onu seçiyorum. Bu genelliklede amd oluyor...
  • gelin değilimki ama
  • Aslinda asil sıkıntı şu an her bilgisayarın oyun için gibi alınması. Bilgisayarın ana gorevi degil aslında oyun ama gel gör ki piyasa herkese bunu dayattı.

• İşlemci ne işe yarar nasıl seçilir BİLMİYORSUNUZ. Gelin anlatıyorum.

Anlatmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Tüm seçimlerin gayet güzel hocam sadece 2700X yerine 3600 daha güncel bir işlemci , avantajları dezavantajları var. 2700X alırsan daha güçlü bir fanında olmuş olur, 3600 alırsan daha yeni nesil ve oyunlarda bir tık daha performanslı bir işlemci almış olursun. Ama çoklu işlemlerde de 2700X daha öndedir. Sana kalıyor aslında seçim, ama genel olarak gayet güzel sorunsuz kullanabilirsin.

@avanci

Hocam haklısın yapıcı eleştirin için teşekkür ederim, evet başlıkta bolca anlam kayması bulunuyor yediğimiz linçten de anlaşılacağı üzre

Bu konuda otoritelerden abimizi çağıralım konuya belki bir iki kelam eder

@melikulupinar
    Kusura bakma.

Bizim ufaklık yüksek ateşten hastanedeydi.

Pek bakamadım.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Abi sistemi kurdum bios vs. güncelledim. Yalnız ramler sıkıntı yaptı. 3200mhz e çekemiyorum yardımcı olabilir misin acaba. Doğru taktım ramleri. Ama D.O.C.P ile 3200 e çektiğimde pc kendini safe mode a alıyor 2 kere kapanıp açılıyor. Tekrar girip baktığımda Ram frekansı 2133te kalıyor

Edit : ramler a1 ve b1 slotunda takılı, acaba a2 ve b2 taksam sorunum çözülür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neith34 -- 9 Şubat 2020; 1:40:56 >
  • Fakiriz ki karşılaştırıyoruz uzatmaya gerek yok

• anlatım şekli tuhaf olsada kesinlikle haklı kendimde dahil hepimiz özentilik yapıp fazla paralar verip ihtiyaç duymadığımız halde fazla güçlü sistemler kuruyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.