Şimdi Ara

İşlemci öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2200 tl civari bir paraya bilgisayar topluyorum ekran kartı olarak sapphire r9 285 2gb 256 bit ekran kartını seçtim şimdi işlemci arıyorum işlemciye çok fazla para vermek istemiyorum. Şuan ciddi bir şekilde i5 4460'ı düşünüyorum ama amd nin fiyatlarının daha makul olması beni amd ye daha çok itiyor. FX serisinden bir kaç işlemciye baktım ancak tam karar veremedim. Sistemin geri kalanını 4x2 gb ram 1 tb hdd olarak tamamlamayı düşünüyorum bu sisteme ve ekran kartına göre işimi görebilecek en iyi işlemci hangisidir?

• XHEMAILI kullanıcısına yanıt
    i5 4460

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ucuz Olabilir Ama Neden Tek izlegi Cok Kotu Diye Daha Phenom X6'yi Gecemiyor Rezillik Ya . i5 Al Ama FX'den Uzak Dur Gozunu Seveyim .

• bence i3 4130
  • İ5 4460 r9 380 nitro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel® Core™ i5-4460

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6428
  • i5 4460'ın kendi fanı nasıl? Ayriyetten fan almak gerekir mi? Bilgisayarı genellikle oyun için kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHEMAILI

i5 4460'ın kendi fanı nasıl? Ayriyetten fan almak gerekir mi? Bilgisayarı genellikle oyun için kullanacağım.

Oc yapmaycaginiz için yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el i5 4670K
  • i5 4460 tavsiye ederim hocam.
  • AMD kötü değil ama sağolsun adamlar FX serisi ile firmanın adını kötüye çıkardı. Nerede Phenom'lar nerede FX serisi... Neyse hocam en sağlıklı seçenek i5 4460, overclock yapmayacak olsanız dahi harici uygun fiyatlı bir soğutucu alın bence. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.

• 4460 Almanı öneririm.
  • Amd alın diyeceğim ama malum işlemcilerin durumu belli onun için i5 4460 alın derim.
  • amd fx bu kadar mı kötü ? onun yerine amd nin hangi işlemcisi alınabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 16 Kasım 2015; 2:42:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.