Şimdi Ara

işlemci önerisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlerden tavsiye öneri fikir artık ne derseniz birkaç bilgi almak istiyorum :) yeni bir bilgisayar almaya karar verdim fakat işlemci çeşitleri kafamı oldukça karıştırdı yardım edebileceğinizi umdum yazıyorum :)
    ilk olarak elimde intel core duo T2400 1.83Ghz işlemcisi olan bi tane dell inspiron 6400 var 4 seneden fazla oldu kullanıyorum fakat öğrencilik bitti birkaç tane program üzerine çalışmam gerekiyor bu elimdeki pc yeterli degil kaldırmıyor yavaş kaldı biraz o yüzden daha iyi bir pc almam lazım. Şimdi biraz araştırdım ne zamandır bakmadıgımı anladım yeni core i3 , i5 , i7 , core 2 duo işlemcilerle karşılaştım bu işlemcilerin en iyi hangisidir hız kapasite neyse artık o şekilde, benim baktığım pc lerde genellikle fiyat olarak işlemcisi ya i5 yada core 2 duo acaba hangisini almam daha mantıklı ? not alabileceğim pc yaklaşık 1500 tl ile 1800 arasında bir fiyat olabilir ona göre öneride de bulunabilirseniz sevinirim :):)

• AMD cephesini düşünürseniz, optimum başarım olarak sistemin bütün bileşenlerini daha kaliteli bir şekilde toplanabileceği kanaatindeyim.
  • belirttiğiniz işlemciler arasında en iyi i7 dir ama fiyatları şuan için yüksek onun için i3 i5 yada core 2 quad bakmanızı öneririm bütçenize göre
  • Uzun zamandır bakmadıysanız o fiyat aralığında intelin biraz geride kaldığını bilmiyorsunuzdur
  • LGA775 devri kapandı o yüzden Core 2 serilerini unutun derim. onun yerine İntel core i5 veya AMD' nin 6 ve 4 çekirdekli işlemcilerine bakabilirsiniz.
  • yine dizüstü'mü alacaksın hocam? öyle ise i5 430M o fiyat aralığına alınabilir.
  • AMD tabanlı sistem kurmanı öneririm.Böylece ram ve ekran kartına daha çok bütçe ayırabilirsin.
  • evet yine dizüstü almayı düşünüyorm fiyat aralığı çok yukarılara çıkamıyorum malesef daha yeni işe girdik :)
  • AMD tabanlı sistemden bahsetmişsiniz arkadaşlar ama ben AMD hakkında hiçbir bilgim yok intel daha yakın bana ama AMD daha iyi diyorsanız araştırıp hangisi daha uygun karar vermek lazım.. peki önerebileceiniz sistemler var mı bu fiyat aralığında ?
  • AMD daha iyi demiyoruz ama Fiyatına göre konuşursak AMD çok çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.