Bildirim
İşlemci pinlerini kırdım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda pinleri kırıldığı halde işlemciyi çalıştıran arkadaşlar vardı.
Kaybedecek birşey kalmamış nasılsa sen de dene.
İşlemci 478 pin Pentium 4 galiba. Çalışmazsa 15-20 liraya falan alırsın ikinci elden. Sıfırı doğal olarak satılmıyor artık. -
Peki usta nerden bulurum ikinci eli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun 2.el bölümüne bak
Sahibinden de veya pasajlarda vardır. Anadolu yakasında kadıköyde avrupada karaköyde bolca bulursunuz.
Edit: tabi istanbulda yaşıyorsanız :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 5 Ağustos 2016; 22:02:29 >
Bu işlemci için para isteyeceklerini sanmıyorum.
İnan elimde olsa ücretsiz yolardım ama yok maalesef. -
Mesajlarınız icin tesekkurler arkadaslar.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-pentium4-1-8-ghz-512-400-478-pin-islemci-199321333
Su degil sanirim boyle birsey buldumda. Tokatta yasiyorum buralarda maalesef yok. Yarin yinede gezerim bilgisayarcilari. Simdilik sahibindeni arastiriyorum.
Arkadaslar islemcinin ustunde
PENTIUM@4
3.00GHZ/1M/800
SL7PM MALAY
C447A199
Yaziyor sizce bu hani islemci internette sl7 buluyorum ama son iki harfi degisik oluyor
O numaranın aynı olmasına gerek yok, spec no ve üretim yerini belirtiyor o kısım. Aynısını buldum yine de, satıcıyla alakam yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-478pin-intelp4-3.0ghz-1mb-800mhz-islemci-ikrabilgisayardan-323764202/detay -
O pinler altin kaplama
ne 15 20 la 5 liraya bulursunuz -
Arkadaslar bir arkadas bana kargo ucreti karsiligi yollamayi teklif etti umarim olur pc hic olmazsa 6 ay idare etmesi lazim. Gelimeleri yine yazarim. Hepinize cok cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X