Şimdi Ara

İşlemci Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hep konu açıyorum artık tabiri yerinde kafayı yemek üzeriyim düşünceler yüzünden bir türlü sistemin son halini yazamadım...
    Tekrardan konuya dönüyorum.İşlemci seçiminde zorlanıyorum önümde 3 seçenek var yardımlarınızı bekliyorum...Oyun için düşünüyorum bilgisayarı ve beni 2-3 yıl idare etmeli her yıl performansı yüksek olmasada

Sistemimi sizlere açıklayayım ilk önce.
    Anakart ASUS M4A78LT-M LE AM3 AMD 760G/SB710 DDR3
    Ekran kartı HIS HD6850 ICEQ X TURBO GDDR5 1GB 256BIT
    Monitör ACER 21.5" A221HQLB GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Güç kaynağı: sisteme uygun güç kaynağı önerirseniz sevinirim vatandan olmalı adapazarı
    Ram:ram olarakta bir şey sormak istiyorum tek modül 4 gb ile dual 4gb ram arasında performans farkı olur mu? Ram olarakta GSKILL 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 PC3 TEK MODÜL RAM
    İşlemci:3 seçenek demiştim seçenekler şunlar;Amd athlon x4 640,Amd phenom x4 965,Amd phenom x6 1055t

gerçi yinede bir kaç soru daha ekledim ama biran önce son halini hazır etmek istiyorum yoksa uzadıkça uzuyor zormuş sistem toplamak.

Teşekkürler

• Biraz daha bekle ortalık iyice kızışacak buldozer gelsin performansları görelim.Fiyatlar eminim düşecek hem gpu hem cpu olarak.Bence biraz daha sabret 3yıllık daha ucuza sistem kur belki buldozer belki 2500k vs.fiyatlar düşecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart seçimi
    11 ay önce açıldı
    işlemci tercihi?
    geçen ay açıldı
    Anakart seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.