Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci bilgisayarımda kullandığım i3 6100 işlemcim gta 5 oyununda 68 dereceye kadar çıkıyor...soğutucu olarak i5 6500 kutusundan çıkan stok soğutucuyu kullanıyorum ortası bakır olan bir soğutucu bu.

fakat oda sıcaklığıda aşırı yüksek izmirdeyim oturduğum yerde su gibi terliyorum diyebilirim.oda sıcaklığı rahat 35-40 derece var.

sizce bu sıcaklık normalmidir yoksa yeni soğutucu almalımı ?

bu arada zalman termik macun kullandım.macunu yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeseskane -- 21 Haziran 2016; 13:12:39 >

• Oda sıcaklığı 25 derece benim.İ3-6100 işlemci ofis bilgisayarı bugun 4 saat çalıştıktan sonra baktım sıcaklık 50 idi.Sizinkide normal gözüküyor bence.
  • Sıcaklıklar fena arttığı için gayet normal.
  • Normal
  • bu havalara sıvı sogutma sart
  • odanın içersi yanıyor ama pc boştayken işlemci 36 derece bende
  • boştayken benim işlemcilerde 30 larda fakat bu stok işlemci kullanan i3 6100 yük altında 68 leri görüyor...

diğer sistemde i5 6500 var zalman full bakır soğutucu var yük altında 51 dereceyi geçmiyor...hemde bu sıcak havalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok normal bence hava sıcaklıklarını düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

boştayken benim işlemcilerde 30 larda fakat bu stok işlemci kullanan i3 6100 yük altında 68 leri görüyor...

diğer sistemde i5 6500 var zalman full bakır soğutucu var yük altında 51 dereceyi geçmiyor...hemde bu sıcak havalarda.

bakır iyi iletken ondan fana anında iletiyor ısıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 24 Haziran 2016; 4:19:39 >
  • Oda sıcaklığım 31 derece Kasa Cm Haf932 3 tane 20cm 1 tane 14cm fan var. İşlemci Pentium g840 stok fan Ets 2 de 75 Nba 2k16 da 70 derece )))
  • dün zalman cnps90f fan aldım doğrusu pek fark etmedi 4 derece civarı felan fark etti

şu an 63 dereceyi pek geçmiyor starwars battlefront oyununda.
  • Bende e8500 işlemci var yükte 92 derece bi sıkıntım yok
  • Hocam ben de İzmir'denim. Oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum işlemci napsın? Gayet iyi sıcaklığı GTA5 gibi bir oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCus

Bende e8500 işlemci var yükte 92 derece bi sıkıntım yok

naptın ya 92 derece elektrik ocağı olarak kullan ısı boşa gitmesin soğutucuya, termal macuna bak duman çıkması yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: PCus

Bende e8500 işlemci var yükte 92 derece bi sıkıntım yok

naptın ya 92 derece elektrik ocağı olarak kullan ısı boşa gitmesin soğutucuya, termal macuna bak duman çıkması yakın

Bilmem valla ama şu ana kadar pc ne kitlendi ne de kapandı ne de hata verdi.

• egsoz fanı çalışmıyormuş onu aktif hale getirdim,şu an yük altında genelde 55-58 derece arası 60 dereceyi çok nadiren görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.