Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci sıcaklığıyla ilgili bir problemim var. Win7 kullanıyorum. Eskiden oyunlarda aynı pc ile iyi verim aldığım oyunları artık kasarak oynamaya başladım. Örnek CS de 100 sabit fps alabiliyordum. 1.5gb ram 1gb ekran kartım var. İşlemcim p4 3.4 artık eskide kaldı ama CS de 100 fps alabiliyordum. Cs forumlarına sordum işlemci ısınıyor olabilir dediler. Ben ideal sıcaklığı bilmiyorum. BIOStan baktım işlemci sıcaklığı 65 derece civarı. Bana fazla geldi. Normal sıcaklık ne kadar olması gerekiyor. Fan 2500 Rpm hızıyla dönüyor. Değerler normal mi? Değilse ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• doğru söylemişler dostum. biosta 65 çok fazla yük altında tavan yapıyordur. işlemci fanını temizle eğer yapabilirsen sök termal macun uygula düzelir. stok fan kullanıyorsan boşta 40 lı sıcaklık görmen lazım.
  • kardeşim işlemcin kötü ama fanını temizle termal macun sür ve format at çünkü pc de olan virüsler de senin performansını düşürür ve sıcaklıgını arttırır bunları uygula kesin çözüme kavusursun
  • İşlemcim kötü evet tarih oldu artık değiştircem zaten. Ama eskiden aynı sistemle daha fazla verim alıyodum. Yani pc nin yavaşladığını anladım bu yavaşlıkta çalışmıyodu. Peki bu termal macunu nerden temin edebilirim ve nasıl sürücem ?
  • vatan da gold da filan bulabilirisn
  • elektrikçilerde buluna bilir ben tek sürümlük aldım . 75 Krş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.