Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığı 90'ı Buluyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim bir sorunum var önce yaptığım değişikliğkleri yazıyorum elimde bir adet çıkan sağlam fan vardı power sup un ki bozulunca ona taktım.
    Açık programlar zaten görürsünüz görev çubuğunda lütfen yardımcı olun ev yanıcak yoksa :)
    Sıcaklık değerleri ise şunlar;

İşlemci Sıcaklığı 90'ı Buluyor !

Edit : Şu an 96 dereceye çıkmış bulunmakta.,

Sistem özelliklerim : Amd Athlon II x4 63 Processor 2.80 GHz
    4 Gb Ram
    Atı Radeon HD 4xxx Series Ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneemre -- 14 Mayıs 2014; 12:44:37 >

• Termal macununu yenile işlemci fanın stabil çalışıyormu kontrol et tozlanmışsa temizle.
  • Daha bir saat önce açıp temizledim herşeyi söküp taktım tekrar sorun hala aynı Deneme amaçlı Fön makinesini soğuk ayarıyla tuttum sıcaklık genede 60 ın altına inmedi
  • oneemre O kullanıcısına yanıt
    Termal macunu yenilediniz mi ?

İşlemci fanı işlemciye tam oturuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 14 Mayıs 2014; 17:47:02 >
  • Tam oturup oturmadığını nasıl anlarım çünkü ben sağ ve sol kancalarını geçirip mandalını sıkıştırdım
  • oneemre O kullanıcısına yanıt
    Elinle zorlamadan oynatmayı dene arada boşluk varmı bak.

Ama termal macun çok önemli onu kontrol et en son nezaman yeniledin ?
  • Macunu değiştirdim sıcaklık 55 boştayken hala çok :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci 90 C çıkıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OC var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum.

Bu arada sıcaklık yine aynı 85 :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneemre -- 14 Mayıs 2014; 20:31:53 >
  • Thermaltake TG3 EXTREME THERMAL MACUN ve Hyper 212X ile soğutmayı deneyin bakalım boşta 20 dereceyi geçecek mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Thermaltake TG3 EXTREME THERMAL MACUN ve Hyper 212X ile soğutmayı deneyin bakalım boşta 20 dereceyi geçecek mi.

Aynı mimarili işlemciyi kullanıyorum.Boşta 35 derece, yükte max 57-58.4 yıl olacak alalı daha macunu yenilemedim.O işlemcinin boşta 55 derece olması imkansız.212x filan gereksiz bence.
  • Elim kolum bağlı sorunun cpu fandan oldguna emin olsam direk gidip alıcam :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.