Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığı ve Ani Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 yıl önce 1 kasa aldım daha bugüne kadar bir format atmadım ve içini profesyonelce temizlemedim sadece fanları kendim fön makinesiyle temizledim şuan kasanın içinde çok az miktarda toz var denebilir gayet temiz ama kasam bu aralar fazla ses çıkarmaya ve nadirende olsa ani donup kalmalar yapmaya başladı tek çözümü resetlemek oluyor bende işlemci sıcaklığını ölcen bir program aradım core temp indirdim çıkan değerler bunlar bilgisayar tamamen boşta ve yeni açıldı

http://b1301.hizliresim.com/15/8/hrxws.png

sizce bir sorun varmı

ani donmaların nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektromanyak1996 -- 9 Ocak 2013; 0:41:00 >

• Ses'in Güç kaynağından geldigini düşünüyorum .
  • Detaylı temizlik yapmalı ve termal macunu yenilemelisiniz,bu konuda tecrübeniz yoksa bilen bir arkadaş,akraba veya bir bilgisayarcıya yaptırmalısınız.Donmaların sebebi ısı kaynaklı gözüküyor,kolay gelsin.
  • bilgisayarın eskidikçe donanımlarının soğumasına yardımda bulunan termal macun azalıyor ısıda artıyor haliyle.. işlemcinin fanını sök anakartın üzerinde termal macunlu bölümü yenile.. termal macunu her bilgisayarcıda bulabilirsin fazla birşey değildir..
  • saolun arkadaşlar yardım için termal macun sadece işlemci fanının alt kısmınamı sürüyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.