Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığım 65 dereceyi geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İşlemci sıcaklığım 65 dereceyi geçiyor neler yapmalıyım garanti çözüm için İşlemcim İntel(R) Pentium(R) D CPU 3.20 GHZ (2CPUS) 65 derecelere vuruyo hatta bazen 75 derece bile olabiliyor haliyle çok kasıyor acayip bir performans kaybına yol açıyo ne video izleyebiliyorum ne fps alabiliyorum İlk toplattığımda bu sorunlar yoktu bana garanti çözüm sunabilicek varmı ?
     İşlemci Sıcaklığım 65 dereceyi geçiyor

• Fan ve heasink i temizle.Birde kaliteli bir termal macun sür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heasinkin ne olduğunu bilmiyorum birde bana güzel bi termal macun markası söylerseniz sevinirim benim pekbi bilgim yok kesin sorun çözülürmü peki bu termal macundan sonra 1 1.5 senedir değiştirmedim macunu ?
  • Heatsink Fani üstüne koyduğun alüminyum veya bakır parça.onu iyice temizle,gerekirse suyla yıka.termal macun olarak artic cooling mx-4 veya xigmatek xi-3 hdt alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kolay ısınan bir seri. Bir de toz dolmustur bir de macun kuruduysa bilgisayarın açıldığına şükret. Tozları temizleyip bakır bloğu iyice silmelisin. Macun da yenilenmeli ve işlemci karsısına yan kasa kapagina iceri islemci üstüne üfleyen bir 8 cm fan takıldı mı tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.