Şimdi Ara

işlemci soğutucunun çok hızlı çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi forumlar yakaşık 2 hafta önce yeni bir sistem topladım ve işlemci soğutucu olarak corsair h100i v2 aldım yaklaşık 2 gündür pc açılırken soğutucunun fanları son hızda ve gürültülü bir şekilde çalışıyor. bilgisayarı kapatıp açtığımda sorun çözülüyor normal şekilde sessiz çalışıyor. daha önce bu sorunla karşılaşan veya çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirm teşekkürler

• Bilgisayar açılırken bunun olması doğal hocam , herkeste böyle zaten. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Windows ekranı geldikten sonra fanlar normale dönmüyorsa o zaman problem vardır.
  • Problem şu olabilir, soğutucu kısım işlemciye tam olarak oturmadıysa fanlar işlemciyi soğutamadığını düşünerek tam devirde otomatik çalışır.
    Eğer soğutucunun macunundan ve temas etmesinden eminseniz işi yazılımsal olarak çözmek gerekir. Başka çözümü olmaz
  • BİOS fan control auto oldugundan emin olun
  • benimde ekran kartımı yeniden başlatınca 1 2 saniye 100 hızla çalışıp normala dönüyor nedenini çözmüş değilim
  • hocam sıkıntı kapatıp açana kadar devam etmesi durmuyor açıldıktan sonra :)
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için teşekkürler tam anlamıyla oturmuş durumda sürekli olmuyor ama can sıkıyor haliyle :)
  • hocam gerek bios gerek msı command centerda hepsi smart modda çalışıyor kontrol ettim
  • Soğutucu montajını doğru yaptığınızı düşünüyorsanız bios ayarlarını fabrika ayarlarına döündürüp öyle deneyin.
  • Corsair Link kablosunu bağladınız mı? Ayrıca Bıos'tan smart fan control'u bir kontrol edin derim. Bende de aynı soğutucu var ben böyle bir sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.