Şimdi Ara

İŞLEMCİ SORUNU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar işlemcim cok ses yapiyor kart kurt zart zurt uzun uzun kasılmalar ne yapabilirim AMD ANTHOM 64 3500pro

• sesin işlemci fanından değil,hdd den geldiğini düşünüyorum.işlemci fanına sert herhangi bir cisim takılmadıktan,değmedikten sonra hiçbir işlemci o sesleri çıkarmaz.ama iyice kontrol ettiysen,işlemciden geldiğinden eminsen önce fanı kontrol et.bir şeyler takılmış,dönmesine engel oluyor olabilir.daha sonra ise kasayı kucakla hava kompresörü olan bi tamirciye götür,hava tuttur içine.ama dediğim gibi,ben hddden şüphelendim.genelde osesleri hdd yapar işlem esnasında ve sistem kasar.
  • ozaman bu HDD napicaz cok gürültü yapiyor cok kasıyor makina her işemde ses ve yavaşlama cok içi fazla dolu ondanmi acaba..
  • tabii ki hdd nin doluluk oranı da bunda etkili olabilir.eğer windows 7 kullanıyorsanız,işletim sisteminde bulunan disk birleştirme aracını kullanıp hddnizi birleştirebilirsiniz.daha sonra sistemin arka planında çalışan programlara bakmak lazım.bu bir güncelleme olabilir,antivirüs taraması olabilir.bu tarz programlar arka planda çalışırlar ve bahsettiğiniz sesleri çıkarır,sistemde kasmalara neden olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ylmz -- 21 Mart 2012; 2:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.