Şimdi Ara

İşlemci Tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Amacım yeni bir İşlemci almak.. Daha öncede Kötü bir Ekran kartı almıştım. kısacası idarelik kullanıyorum 2-3 sene idare edecek bir işlemci arıyorum.
    Ram: 3GB DDr2 Ekran Kartı : AtI readon HD 5450 1gb 64Bit İşlemci: İntel Pentinum 4 -3ghz Üretici: Foxconn İşletim sistemi WMerhaba arkadaşlar , Amacım yeni bir İşlemci almak.. Daha öncede Kötü bir Ekran kartı almıştım. kısacası idarelik kullanıyorum 2-3 sene idare edecek bir işlemci arıyorum.
    Ram: 3GB DDr2 Ekran Kartı : AtI readon HD 5450 1gb 64Bit İşlemci: İntel Pentinum 4 -3ghz Üretici: Foxconn İşletim sistemi: Win 7 32 Bit Başka merak ettiğim şey ise İşlemci alırken ona uygun olması için ram veya ekran kartı değiştirmek gerekiyor mu yoksa bu sadece Anakart değişiminde mi olan olay ? Ve son olarak Pc epey eski oyüzden uygun işlemci bulmakta galiba daha zor Umarım yardımcı olursunuz.. Fiyat olarakta Henüz bi Fiyat aralığı belirlemedim. Ama maksimum 200TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartinizin tam modeli bilinmeden oneremeyiz

• En kısa Sürede Anakartın tam Adını yazacağım Yalniz şimdi aklıma Geldi. Yeni Bir işlemci aldıktan Sonra Yeni Bir Psu Almam Gerekecek mi ? Şuan Psum 350Watt.

• Sadece Islemci degisimi icin psu almaniza gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KARETRA

En kısa Sürede Anakartın tam Adını yazacağım Yalniz şimdi aklıma Geldi. Yeni Bir işlemci aldıktan Sonra Yeni Bir Psu Almam Gerekecek mi ? Şuan Psum 350Watt.

Sistemde daha farklı köklü değişimler yapacaksanız güç kaynağını değiştirebilirsiniz.

Güç kaynağının yeterliliğini işlemci tek başına belirlemez.Her işlemcinin ihtiyaç duyduğu bir enerji vardır.Bunu da işlemcinin teknik özelliklerinden öğrenebilirsiniz.

Ona gore karar verin bence.
  • Peki saolun. Foxconn Anakarta gore vardır deilmi baya bi eski anakartta ?

• Hocam p4 işlemci kullandığına göre anakartın büyük ihtimalle 478 pin. O anakartada alabilecegin daha iyi bir işlemci yok. Sana tavsiyem forumda ikinci el ilanlar kisminda 775 pin anakartlar satılıyor onlardan alman. Tahmini fiyatı 60/70 TL İşlemci olarakta yine ikinci el ilanlar kisminda satılan 775 pin core 2 quad q 8xxx veya 9xxx islemcilerden alman onların tahmini fiyatları da 80/120 arasi. Pc in idare eder bir duruma gelir. Psu da büyük ihtimalle yetecektir . Ama modelini yazarsan ya da woltajlarin yazdığı etiketin resmini ararsan kesin bir şey söylerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://prntscr.com/9fq9jw Hocam tam model bu sizce pentınum 4 ten başka en iyi hangi işlemci olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.