Şimdi Ara

İşlemci tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullandığım sistemde işlemci eksik kalıyor gibi . Bu yüzden q9650 ile değiştirmek istiyorum.

Sistemde Gigabyte EP45-UD3LR , E7400 2800 mhz 3 MB Cache ( 3800 çalışyor ) , 4 GB Kingston 1066 5-5-5-18 ( 1207 çalışıyor ) , GTS 250 ekran kartı ve 500w power var.

Sizce q9650 bu sisteme fazla mı yoksa daha düşük bi işlemci de yeterli olur mu q9300 gibi

Sistem oyun amaçlı yeterli performans alırsam overclock yapmayı düşünmüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykanat -- 17 Ocak 2011; 16:29:37 >

• şuan 7400 3,8 ihtiyaclarını karsılar oyunlarda 4 çekirdek isteyen oyunlar haric bence param cebinde kalsın simdilik tekrar bir gözden gecir sistemini ekran kartı geliştire bilirsin veya 2.elden temiz bi 4çekirdek nacizane fikrim.
  • dediğiniz gibi zaten ikinci el almayı düşünüyoum .. shift 2 için hazırlık forumda 200 liraya q9300 görmüştüm onu düşünüyorum kendi işlemcimi 120 gibi satarsam 80 lira gibi bi fark öderim değer mi acaba .....??
  • q8400 veya q9400 tarzı bişey iyi olabilir.. artı o.c şart
  • q9650ye para verme..

q9400 + oc olabilir..

ama bence biraz daha bekle yeni işlemcilerden alırsın sandy,buldozer vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

q8400 veya q9400 tarzı bişey iyi olabilir.. artı o.c şart

9400 iyi görünüyor o.c. fsb ye takılır mı 1600 e yani yüzde yirmi mi olur daha mı fazla

quote:

q9650ye para verme..

q9400 + oc olabilir..

ama bence biraz daha bekle yeni işlemcilerden alırsın sandy,buldozer vs..

ikinci el düşünüyorum kendi işlemcime 150 gibi fark ödeyerek almak istiyorum ...o yüzden şimdilik idare etsin 1-2 sene sonra artık ivy bridge alırız

tavsiyeler için saolun arkadaşlar...

• takılacağını sanmam.. zorlarsın o işlemciyi.. limitlerine kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.