radeon x1550 64 bit 512 mb ekran kartı ve gigabyte p43t-es3g anakart var , makinamın beni en az 2 yıl daha götürmesini istiyorum bazen 2 işlemi aynı anda yaptıgım oluyor bunları yaparken kasma falan yasamak istemiyorum
ana kartım core 2 quad işlemciyi destekliyor en son bu yüzden bu işlemciler daha fazla pahalanmadan birde piyasadan iyice silinmeden sıfır birtane almak istiyorum
aşağıdaki işlemcilerden hangisini tavsiye edersiniz ? overlock yapmak niyetinde değilim ama ileride yapadabilirim
benim almayı düşündüğüm q8400 ama aklımda q9550 de kaldı bu işlemciyide çok övüyorlar 100 ytl gibi bir fark verip almaya değer mi yoksa q8400 beni hayli hayli götürür mü ?
bunlar hakkında yada bunların dısında tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim .. 400 500 arası bütçem var 4 gb ram dahil
Mutlithreading icin quadcore , dual core a oranla daha iyi olacaktir.q8400 isinizi rahatlikla gorecektir.Ram icinse timingler iyi voltage ise 1.65 standart ama cogu kisi icin yuksek degerler.Ama zaten overclock olmayacagi icin sorun yok.
sss4 sendemi q8400 kullanıyorsun hangi anakartla 4.0 ghz ye geldin ? ? ?
Ben e 8400 kullaniyorum. sogutucu olarakta tuniq 120 extreme i kullaniyorum.ama sana q8400 yetecektir.bundan emin olabilirsin.Eger sadece internette gezip film izlemek icinse e8400 de hayli hayli isini gorur ki daha alt modeller de isini gorur.
quote:
Orijinalden alıntı: goril929
sss4 sendemi q8400 kullanıyorsun hangi anakartla 4.0 ghz ye geldin ? ? ?