Bildirim
işlemci tavsiyesi
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4670 alma 4690 al. Eğer oc yapmayacaksan o anakartı alman da biraz garip olur. OC düşünüyorsan biraz bekle 4690k vatanda indirime girer 4690k al. Ya da şubede biraz zorla %30 indirimden satsınlar. Sanırım 1000 lira bi bütçen var,
OC yapmayacaksan:
4690 + h97 plus al
OC yapacaksan 4690k + gaming 5 al.
Kesinlikle 4690 varken 4670 alma aynı fiyattalar zaten. -
yorumun için teşekkürler
4690k bulunduğum ilde stoklarda gözükmediği için tercihlerim arasında yoktu h97 plus da kalmamış onun için öyle sistem tercih ettim fiyat olark söylemiş olduğunuz civarıbütcem var. -
Hocam bence acele etme h97 + 4690 almaya bak. Zaten vatan bilgisayara git şubeden istetirler istedediğin parçayı, 2 güne kadar da getirirler. Ama sana nacizane tavsiyem, orda test etmeden hiçbir vatan ürününü alma, çok pislikler her ilde herhangi bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorlar yoksa.
Ayrıca biraz bastır %30 indirimli olarak satsınlar, azıcık fiyatta ısrarcı olursan yardım ederler %30 fiyat üzerinden satarlar 4690+h97 yi 900 liraya falan getirirsin.
Bi ihtimal zorlarsan 4690k + gaming 5 i de 1020 lira civarına getirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKarpuz -- 13 Temmuz 2014; 12:31:31 > -
4690k + gaming 5 i de 1020 böyle birşey olsa bir dakkika durmam yorumun sağol gidip en iyisi bir sormak -
quote:
Orijinalden alıntı: sonoyuncu
arkadaşalar acil işlemci almam lazım fazla detaylı inceleyemedim
i5 4690 mı yoksa i5 4670k
anakart olarak msı gaming 5 düşünüyorum
sizin önerileriniz nelerdir
bir kaç saat sonra vatandan alıcam yorumlarınız 2 işlemcinin artıları ve eksileri nelerdir.
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4690-vs-Intel-Core-i5-4670K
Buyur burdan bak. -
Allah aşkına şu gpuboss-cpuboss sitesini önermeyin. CPU-world yine bi nebze tarafsız ama bu "boss" o kadar taraflı puanlandırma yapıyor ki ağzı açık kalıyor insanın. Arkadaş içinse: OC yapacaksan 4690k + gaming 5, yapmayacaksan 4690 + h97 al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X