Şimdi Ara

İşlemci Tırnağı Kırıldı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben İşlemciyi Temizliyim Dedim (keşke Temizlemeseydim). Neyse Temizlerken 4 tane tırnağı kırmışım Şu Beyaz Plastik Tırnaklarhttp://www.akgulbayi.com/FB,119,32,cpu-fan-tirnagi-20-li-paket-rose-white.JPG burda resmi var(beyaz olanlar) bu yüzden işlemci yerine oturmuyor.
    Ve bilgisayar Açılırken Kapanıyor Bu yüzden Bu tırnakları Alsam Nasıl Takabilirim İşlemciye ? Takarsam Tam Yerine Otutturursam Bilgisayar Çalışır mı ?

• Aslında onlar işlemci değil soğutucuyu anakarta bağlayan tırnaklar işlemcin soğuyamadığı için hemen kapanıyor tırnakları değiştirebilirsin fakat termal macunu yenilemende fayda var kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byloger2012 kullanıcısına yanıt
    kardeş senin de ne çok derdin var güç kaynağını bozuyorsun işlemciyi bozuyorsun haydaa onları pceciye git 2-3 liram var de taktır. şunları kardeşim kurcalamış dersin. kendin takamassın sanırsam onların aletleri var. o tırnakların yerine benim işlemcimde kanca demir var ama o tırnaklar benim fanımı işlemcinin üzerine sabitlemek için iş görüyor. sen o tırnakları işlemcinin mi sanıyorsun yoksa şüpeli durum
  • bence sen hiç uğraşma pc temizlemekle. herşeyde sökülmez ama :)
  • Ben de pinlere zarar verdin sandim

• Şimdi O tırnakları Taktırırsam Bilgisayarımı Çalıştırabilirmiyim Bide Beyler Bu saatten Sonra Bilgisayarı Temizlemem :DD
    Termal macunu yenilemezsen ısınma problemleri yaşarsın tırnakları yenileme git yenisini al sonra kasanın kapağını kapa yoksa hava sirkülasyonunu bozarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çalıştırırsın da takmadan önce eski termal macunu dikkatlice temizle yenisini sur

evet kasanı al götür götürmeden önce durumu anlat ne kadara takarsın de 1 liraya taktırmaya çalış pazarlık et hazır bu kadar hasar vermişken temizle zaten bence gelişmelerrden haberdar et ergen misin nesin
  • esolos E kullanıcısına yanıt
    yoo benim işlemcim 2 yıldır macunsuz çalışıyor problem yaşamıyorum pcem reset falan atmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

yoo benim işlemcim 2 yıldır macunsuz çalışıyor problem yaşamıyorum pcem reset falan atmıyor

Sorun çıkarabilir diye düzeltiyorum o zaman

• eyvallah beyler çok teşekkür ederim :D Yarın Götürcem Kasayı Götüremem çünkü yakınlarımda bilgisayarcı yok işte video da gösterdiğim şeyleri getircem birde fanı takar demi beyler :D Bide Ortalama kaç Tl tutar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.