Şimdi Ara

işlemci ve anakart alacağım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd 2500 işlemci ve asus kt600 anakartım var devamlı sorun yaşıyorum .Artık intel işlemciden hayatta vazgeçmem,bana önereceğiniz intel işlemci ve güzel bi anakart varmı?ayrıca bir sorum anakartta Gigabyte mi intel mi daha iyi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk44 -- 22 Mart 2005, 22:19:25 >

• Yok Asus bak Islemci CeLeron D 2.4 533mhz Anakart ta Asus P4S800-mx AL (Fsb=800) Super bi sistem Hemde Cok Uygun 130$ a Kapatirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Truva1

Yok Asus bak Islemci CeLeron D 2.4 533mhz Anakart ta Asus P4S800-mx AL (Fsb=800) Super bi sistem Hemde Cok Uygun 130$ a Kapatirsin

• yaf gül gibi amd den ne cayıyorsun sen bırak celeron meleron bizde bazen sorun yaşıyoruz ama sorun her zaman olur intelde hiç mi sorun olmuyor ben olsam dönmem amd den
  • kardeş intelden şaşma p4 3.0 ve asus p4p800 SE ye fırtınaları koparırsın tabiki ramleri de unutmamak gerekir geç sen amd yi
  • çok sağolun ama ben gigabyte veya intel anakart almayı düşünüyorum bu ikisi arasında önerdiğiniz model varmı?
  • hiç düşünme intelden şaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem intel alicaksin, anakartida intel al arkadasim..
  • Sanırım kullandığın board'tan kaynaklanan bir sorunlar var.Nforce 2 alsaydın başın hiç ağrımazdı.
    Veya tecrubesizsin.
  • bios guncellemesi den derim ben ondan sonra duzelmesse sistemi deyistir
  • işlemci intel=borad intel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.