Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda; anakart = Asus M5A99FX PRO R2.0 işlemci = AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB ekran kartı = Asus R9 290 DirectCU II O.C. 4GB GDDR5 512Bit Ram = CORSAIR VENGEANCE PRO DDR3-2400Mhz CL11 16GB (4x8GB) var benim bilgisayarımda fps düşmesi var gecen sene oynadıgım aynı oyunu bu sene kasmalar yaşayarak oynuyorum (ekran kartı hep güncel) ben bu sisteme Asus strix
kasa içi temizliği yap, fanları temizle. hdd de virüs varsa format at.
Muhtemel ısı sorunu vardır.
Bilgisayarında zararlı yazılım olabilir. Tavsiyem Malwarebytes Anti-Malware yüklemen. Taraması kullanıcıdan kullanıcıya değişmekle birlikte 25-30 dakikadır. Malwarebytes'ın gerçek zamanlı korumalarının hepsini kapat. Protection ayarlarındaki ''Scan for rootkits'' seçeneğini aç. Veritabanını güncelleyip tarama başlat.Tarama sonucunda ''Malware'' yazıyorsa zararlı yazılım vardır. O zaman ekran görüntüsünü atarsın. Malwarebytes Anti-Malware İndirme Linki:https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ Başka bir sorun da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi sıcaklık olabilir. CPU-Z, Core Temp gibi bir programla sıcaklığı bir kontrol et.
valla ısı sorunu yok su soğutmayla çalışıyor 1070 almayı düşünüyorum alsam darboğaz yaparmı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme