Şimdi Ara

İşlemcide degrade/yıpranma ve elektromigrasyon nedir, nasıl oluşur, degrade nasıl anlaşılır (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
45
Favori
33.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    uzun yıllar kullanmak istiyorsan uç voltaj ve uç hızlarda dolaşma

ryzende işlemci overclocku çok bir şey getirmiyor. ben sana diyeyim.

illa performans istiyorsan git micron e-die falan bul ramlere aban

sırf sub timing ayarlarıyla 5-6 fps geliyor. 140'dan 145'e çıkıyor. 0.15 ghz overclocka denk bir artış (denedim)

micron e-die alır oturur haftalarca uğraşırsın. sana 0.3-0.4 ghz ederinde performans dönütü olur. ram zaten taş gibi parça. üstünde bi tane heat spreader olsun, voltajda da verirsin 1.4 1.42 falan bir şeyler yaparsın bir şeyler keyfine göre

ha ihtiyacın olacak mı olmayacak. tak çalıştır yapsan oynamayacağın oyun yok. işlemci dara girince biraz daha zorlarsın. ne gerek var daha işlemciyi almadan bunların hesabını yapmaya. arkadaşta ryzen 1600x var çıktığından beri adam xmp açmak dışında biosa bile girmedi. sor bakalım oynayamadığı oyun olmuş mu? ne sorun yaşamış ne dert yaşamış? ya da işlemcisi bozulmuş etmiş mi?

boşver gitsin.

ben de aldım bir hafta falan uğraştım sonunda değmeyeceğini anlayınca stock hızlara döndöüm 2700x için. xfr ile bile uğraşmıyorum. batsın xfrsi bilmem nesi. neyine yetmiyor.

ben biraz ramlerle uğraştım ve oradan dönüt aldım. istersen öyle yaparsın, istersen onu da yapmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 20 Nisan 2020; 23:27:15 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.