Şimdi Ara

İşlemciden ve ekran kartından anlıyanlar bakabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elımde su an halıhazırda kullandıgım sıstem bu;

intel c2d e4300@3ghz

256mb 8600gt

2gb ram

pc yı bıraz daha ıyılestırmek ıstıyorum fazla para harcamadan acaba bu işlemci yeterlimi hala oyunları yuksek ayarlarda oynamaya? ekran kartı olarak ati 4770 dusunuyorum 1gb veya 512 ne varsa artık. 2gb ram ılavesı dusunuyorum. ama işlemciyi degıstırmek baya kulfetlı olucak anakart felanda degısıcek muhtemelen. yada 2.el bı q6600 takılabılır ama onunda performansa asırı bır katkısı soz konusu olurmu. donanım pıyasasından epey uzak kaldım hala takıp edenler yardımcı olabılırse sevınırım.

not: konuyu sıstem tavsıyelerı yerıne buraya acmamın sebebı su an orda 3-4 kısının onlıne olmasıdır.

• ekran kartı alsan yeter
  • gayet iyi bir sistemin var.

2gb yeterli aslında ancak ram takviyesi ileriye dönük güzel bir takviye olacaktır. Vista , Win7 derken işletim sistemlerinin ram harcamaları artıyor , güncel oyunlarda ramini 4gb yapman sistemine rahat bir nefes aldırır diye düşünüyorum.

ekran kartın güncel çoğu oyunu iyi bir çözünürlükte medium-high arası oynatacaktır ; 8600gt kullanıcıları tecrübelerine dayanarak bu konuda daha iyi yorum yapabilirler. İşlemcin seni senelerce götürür ekran kartı takviyeleriyle o konuda için rahat solsun. Bak ben hala Athlon64 3000+@2.5ghz kullanıyorum , ekran kartı takviyesi , ram takviyesiyle gayet yetiyor senelerdir :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Nvidia |

Ekran kartın Hd4850 özel soğutmalı modeli olabilir işlemci olarak e7400 ü düşünebilirsin ancak burada ki sorun senin bütçe belirtmemiş olman

acaba e7400 le e4300@3ghz arasında degısımı gerektırıcek bır fark olurmu? yanı en azından almısken q6600 daha mantıklı olmazmı?

ekran kartına gelınce ever 4850 de olablır ben yenı dıye 4770 e baktım ufak bı oc ıle 4850 sevıyesınde calıstıgını duydum ne kadar dogru bılemem tabiki. yanı butceye gelırsek 2. el bır q6600 su an 200-230 ytl arası okadar butcem var yanı ama degermı o paraya onu ogrenmek ıstedım sadece

@jeune ottoman

hocam sen 6600 le oyun oynayabılıyormusun hala yorumun ıcın tesekkur ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracer -- 2 Haziran 2009; 1:00:54 >

• çok bilmem bu işleri ama kendimce cevaplıyayım...

işlemcini değiştirmene gerek yok bence...
    ramleri 4 yap 64bit işletim sistemine geç...
    ekran kartı ise değişebilir mantıklı
  • up!
  • daha ne istiyon ben hala p4 2,4 1 ram 40 hd dewam....
    böle bilgisayarım olsun 3milyar borcum olsun, gerçi gidip alsam zaten 3 lira borcum olur hem daha iyi bilgisayarım olur
  • shelby_88 hayırlı ısler sana ne dıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.